Mkt har hänt --

Hej, under mellandagarna har det hänt mkt !

Jag har främst jobbat men också kollat på Alliansen. Kollat på bio och varit bortbjuden ett i ett !, Visst har det varit mkt, men det är alltid roligt !

Varit mkt med Mathilda o dit ska vi i morrn också ! Mööjsigt !

Becka har ju också kommit hem! och vi ska hitta på ngt efter nyår ! :)

Annars vill jag bara önska alla ett Gott nytt år !! :)

God Jul & Gott Nytt År !

Jag vill önska alla en god jul o ett gott nytt år. :)

Julen är trots allt över och det har gått så himla snabbt , nu är  det snart nyår och ett nytt år väntar på oss. Men ingen vet vad som kommer att hända under 2008 och det är kanske det som är så bra. Nu kan man börja om på nytt om det är det man vill, eller kanske bara fortsätta och göra livet ännu härligare. Men ta vara på året och se det som en utmaning, bli inte deppig om det inte går som du vill, kämpa för att få det bra !!

Man säger att livet är kort, men det är det längsta du kommer vara med om. Ta vara på det !

Slutligen vill jag bara önska alla en god fortsättning och välkomna 2008 !!

Puss&Kram Lina

varuuppackning

idag har jag packat varor tillsammans med handbollstjejerna , haha lite ovanligt menmen ..
Jag och Ida har också städat och pyntat :) Vi var superduktiga ! När mamma o pappa kom hem lagade vi mat och plötslig ringde Lisa. Hon ville komma hit eftersom hon var i Balsby, skitkul ju :) Vi softade och bakade smörkola :D Jammi , hopppas bara den blev bra . har inte smakat ännu .. I morrn ska jag till Lisa och troligen sova över där, kulit värre ! Sen är det jul och allt sånt dära :P

GOD JUL O GOTT NYTT ÅR !

Puss&Kram Lina

8 dagar kvar

Så , nu är det bara åtta skoldagar kvar tills det är jullov !  Men alla är ju inte vanliga, det ska ju va lucia och massa sånt med ;) hahah

I helgen har det inte hänt så mkt , har mest tagit det lugnt och jobbat .. Kollade också på Idolfinalen, tyckte ni det var rätt att Marie vann? Jag är lite kluven faktiskt, Marie sjunger ju bättre än Amanda, men Amanda är mycket coolare och varierar sina låtval lite mer .. menmen , det brukar ju gå bra för tvåan med, om inte bättre ;)

Puss&Kram

Två veckor kvar i skolan

Idag är det exakt två veckor kvar i skolan! Känns så skönt att det snart är jullov :)
Och i morgon är det Beckas sista skoldag detta året, för hon åker till Thailand på måndag , den lyck osten ;)

Annars har det inte hänt ngt i skolan.
Träning ikväll :)

Österrike

Ja, nu står det klar att Emelie ska följa med till Österrike v. 8. Gud vad kul det kommer bli ! Längtar redan , hoppas tiden går snabbt dit ;)

Men först är det lite mer än två veckor kvar i skolan, sedan julafton o nyår , och så lite jullov under tiden ;)
Sen skola i ngr veckor, SEN ja , då är det dags. Fredag vecka 7 bär det av, jag har har bestämmt mig för att ha SUPERDUPER KUL !

Puss&Kram

RSS 2.0