Valborg!

Det låter ju som om ni har fint valborgsväder där hemma, så jag önskar er en riktigt trevlig valborg helt enkelt! :) Jag kommer helt ärligt inte ihåg vad jag gjorde förra årets valborg.. Har funderat på det länge men det är helt tomt! Lite mysko kan man tycka. 

Middagen i lördags blev iaf hur mysig som helst med VÄLDIGT god mat och VÄLDIGT gott vin :) På söndagen var det tillbaka till skolbänken, 10-16. Det går faktiskt ganska smärtfritt, och nu är det bara ett tillfälle till sen åker vi till Niagara Fallen. Med andra ord är det ju dumt och klaga :) Gick och shoppade lite på H&M efter skolan med Lisa. Gamla goa H&M, där vet man vad man får :)

Nu har jag precis ätit lunch och tvättar för fulla muggar, dags att börja packa till Orlando, Florida!!! :D




Lördagsmys!

Sitter nu och gör mig redo för en kväll hos Lisa med finfina tjejer :) Blir middag och lite vin minsann! Imorgon är det ju skola så det blir lugna puckar ikväll. 

Lördagen förövrigt har besått av skype, powerwalk och en runda till Target. Köpte födelsepresent till Z och lite annat nödvändigt :)

Hoppas ni får en bra kväll och fortsatt bra helg!
Puss & Kram

Fredag!

Fredag idag. Jobb hela dagen, smärtfritt som vanligt! :) ingen alls spännande kväll förövrigt, träning, frozen yogo och au pair-möte (på en fredag kl 21??????suck).

Imorgon är det helg, inga spikade planer förutom middag hos Lisa imorgon kväll :)

Puss & kram


Bilder

Det är väl alltid lite trevligt med bilder, eller hur?!

Idag har jag dessutom pratat med min värdmamma om en ev. förlängning. Fick ett jättefint mail i morse om att vi skulle diskuterade ikväll och att jag skulle göra det som gjorde mig glad samt att de fortfarande skulle känna samma som mig oavsett vad jag valde. Det kändes riktigt skönt att få läsa det, för hur mycket jag än gillar livet här så räcker det med ett år för mig :) Så, nu är de på jakt efter ny au pair. Intresserade? Bara att höra av sig :)

Nåja, lite mer än bilder blev det ju ändå. Men här kommer de :











Puss & Kram

Mitt i veckan

Onsdag och mitt i veckan! Träning, jobb, skype, simskola för att sedan avsluta kvällen på starbucks med Jasmin. Gjorde minsann min läxa (jaa, ni läste rätt!!) så nu kan jag checka av det på "att göra-listan".

Har dessutom bokat Yankee biljetter till en baseballmatch i sommar!! :D

Ingen speciell onsdag direkt, men det är väl dagar det med antar jag :)

Puss & kram


Födelsedagsgris!

Lilla, fina, goa syster har firat sina 17 år idag! Utan mig dock, men fick ju mig en liten pratstund med henne över Skype! :) tänk att den lilla skitungen blir 17 år?! Herregud, och hon blir bara mer och mer lik sin kära syster ;)
Verkade iaf som hon haft en bra dag och det glädjer mig! :)

GRATTIS ännu en gång systeryster! I juli kommer du, kommer bli så kul!


Helgen

Helgen har, som vanligt, swischat förbi! Blev en mycket trevlig utgång i fredags, följt av en lördag i lite lugnare tempo. Mys i parken, shopping och ostbricka på min balkong med mina sköna tjejer helt enkelt! :)

Idag var man tillbaka i skolbänken minsann! Niagara fallen står på schemat två söndagar till. Inte så farligt after all :) ska vi nog överleva detta!

Hoppas ni haft en bra helg mina vänner!

Puss & kram


Freeeeedag!

Igår hade jag varit i staterna 7 månader! Helt sjukt ändå :) inget speciellt med gårdagen i övrigt, parken med töserna hela eftermiddagen. Mötte upp jasmin för en PW på kvällen bara :)

Idag är det fredag igen, har sagt det förr men säger det igen, älskar fredagskänslan! Idag är jag med lillan i parken, har haft picknick och hon kör runt med sin scooter :) slutar redan runt fyra-snåret idag så blir väl att koppla av lite i solen innan det är dags för träning och sedan möta upp lite flicks i stan. Vi ska till Dave & busters och spela lite tänkte vi! (alltid kul med spelhallar, hur gammal man än blir)

Hoppas ni får en bra helg för det ska jag ha! :D

Puss & kram


Solnedgång över Manhattan

Ja, jag sitter just nu och tittar på solnedgången över Manhattan. Så skönt att bara sitta ute! Här är dock väldigt många hurtiga människor som springer eller powerwalkar :)

Idag har varit "sommardag" också, patk och hip hop på schemat. Jag undrar hur länge det här ska hålla i sig alltså :) Jag njuter som bara den iaf!

Puss & kram

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/333373/images/2012/pic_198922756.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/333373/images/2012/pic_198922756.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/333373/images/2012/pic_198922756.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/333373/images/2012/pic_198922756.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/333373/images/2012/pic_198922826.jpg" class="image">


Sommar i april

Åh halleluja! :) hur skönt är det inte med 30 grader och sol en måndag i april?! Livet blir ju lite lättare minst sagt! Så med andra ord åkte shortsen, flipflopsen, solkrämen och kepsen på idag! Mina axlar tackar mig nog, har varit lite dålig på den fronten innan...

Puss & kram


Parkhäng

Denna helgen har verkligen gått i parkhängets tecken! Fredagskvällen bjöd på spelkväll i form av "blomman", "land, stad...", "kategori-spelet", kalla det va du vill :) fick lite minnen från i somras då det spelades flitigt!!

Lördagen började med ett besök hos frissan (väldigt udda salong, inte helt hundra nöjd, men det växer ju ut, haha.) och supersnabb shopping innan häng i parken resten av dagen! :) kalasfint helt enkelt. En bra dag avslutades med en ännu bättre kväll hos Lisa med goa tjejer och massor av skratt :) sådana dagar kan jag leva med, LÄTT!

Även idag blev det parkhäng, så jag antar att ni hittar hos i central park i vår/sommar för där är otroligt gött att sitta! :D

Puss & kram


NY-aquarium (skrivet i fredags)

Igår tillbringades min lediga dag med gym, tvätt och matlagning! Idag har varit lite roligare dock, besökte NY-aquarium och coney Island (där jag för övrigt vill tillbringa många timmar i sommar). Vi såg hajar, jelly-fishes och shower med sea lions som dansade till Party Rock Anthem! :)

Så fort Sandra slutat ska vi hem till mig och hänga lite med jasmin! Vädret är fint så blir kanske lite kortspel på balkongen, vem vet?! :)

Trevlig helg! :)

Puss & kram


Tiden går fort när man har roligt!

Nu sitter man här själv på rummet igen. Har haft fantatiskt kul tillsammans med Emelie och Oliver, men jag antar att livet måste rulla på som vanligt efter ett tag. Tråkigt men sant antar jag! Nu närmar sig riktig vår och solsken istället :)

I söndags möttes vi upp vid 9/11 Memorial (om än lite trötta i huvudet..) för att sedan göra Downtown osäkert. Ground Zero, Staten Island Ferry, promenad över Brooklyn Bridge och lite fika i solen hann vi med innan magarna kurrade efter middag. Vi lyxade faktiskt till det med Max Brenner, YUM! :) Avslutade en lång dag med bio, vi såg (eller snarare och Emelie och Oliver såg, jag SOMNADE!!) American Reunion. Jag såg inte slutet, men den var riktigt bra! Ska lätt se den igen, slutet med helst! :)

På måndag var det dags för dem att flytta in till mig, så jag mötte upp dem vid pathen runt lunchtid. Eftersom vi haft sånt fint väder passade vi på att köpa med oss lite fika och vandra runt i Central Park. Checkade också av McGee's och Tj-maxx innan vi begav oss hem för lite T Thai och mys framför TVn. 

Tisdagen var en kulturell dag kan man säga, vi besökte Natural History. Väldigt fräckt, men också väldigt stort. Efter en slabbig lunch och alldeles för mycket lugnt tittande var det nog mest Oliver som uppskattade vår kulturella dag! Jag och Emelie började med lite skönsång istället! :) Vandrade lite på Upper West på eftermiddagen för att sedan bestämma oss för middag på ett stället som heter Famous Dave's vid Times Sq. MYCKET och god mat serverades där, så det blev en perfekt middag för sista kvällen. Väl tillbaka i Hoboken köpte vi lite gottis och kollade in den berömda skylinen. Även denna kväll avslutades sedan framför TVn :)

Så idag var då alltså deras sista dag. De flyger inte förrän nu ikväll så vi hade ändå nästan en hel dag tillsammans idag med! Vädret var inte så fint som innan så det blev en runda till Newport Mall för lite sista minuten shopping (som förövrigt var obefintlig från Olivers sida). Festade till det med T Thai idag med minsann, en favorit i repris helt enkelt! :) Sen tyckte jag tiden bara sprang iväg och rätt som det var var det dags att gå mot pathen. Jag följde med dem till stan så det gick på rätt subway och så, men själva avskedet gick väldigt snabbt. Kanske lika bra ändå! Vi ses ju snart igen! :)

Nu ska jag krypa ner under täcket med lite glass som Emelie lämnat kvar! :)






Puss & Kram

Påskmiddag!!

Igår tog jag med Oliver och Emelie till Soho för lite shopping! Det blev ju mest skor för Emelies del, men det är ju alltid något. På kvällen bjöds det på påskmiddag hos Lisa. SÅ gott, ni skulle bara veta!!! Kokt potatis, hemrullade köttbullar, prinskorvar och ägg. Nästan FÖR bra för att vara sant :) Det blev en väldigt trevlig kväll varvat med skratt och djupa diskussioner. 

Idag blir det lite rundturer i downtown, 9/11-memorial, Staten Island Ferry och Brooklyn Bridge är det planerat iaf. Känns som de kommande dagarna kommer gå alldeles för fort. Men men, det är väl bara att njuta av situationen så länge det varar :)

GLAD PÅSK PÅ ER! :)






Puss & Kram

Central park zoo

Idag har båda mina flickor varit lediga, så vi har tillbringat dagen på central park zoo med Sandra och hennes värdbarn! Väldigt kul och mysigt! Höjdpunkten tyckte jag var när vi bredde ut den stora picknick filten i gassande sol och mumsade i oss får picknick bestående av pannkakor och chokladbollar! :D

När jag slutat mötte jag upp Emelie och oliver i stan. Vi lyckades se Nicki Minaj live på Times' sq, där hon sjöng tre låtar på en liten scen. Så kan det gå, fräckt! :) vi åt också jättegod mat ute och festade till det med dessert (ljuvlig sådan!). Innan vi skiljdes åt hann vi med en liten tur till Madison sq garden där vi började prata med en vakt och fick reda på att Bruce Springsteen hade konsert just då (Emelie blev typ galen), men vakten kunde ibte smyga in oss :(

Väl hemma fick jag två överraskningar, min värdpappa var i hallen och skrämde slag på mig när jag öppnade dörren och så hade jag fått ett paket hemifrån från faster och kusiner! :) Tusen tack!! <3 det innehöll lösgodis, choklad, tidning och en söt påskprydnad! :)

Imorgon börjar min "mini-semester" (är ledig till fredag nästa vecka) och det firar vi med shopping och påskmiddag imorgon, shohooo! :)

Puss & kram


Nya skor och sweet wednesday!

Nya skor på fötterna, mys i solen, simning och äntligen middag och bio med Emelie och oliver resulterade i en minst sagt sweet wednesday! :)

Det var kalaskul att äntligen få träffa Emelie och Oliver igen! :D jag mötte upp dem efter jobbet och sedan käkade vi på en resturang på Times' sq, riktigt god lasange åt jag! Sedan bestämde vi oss för bio och det blev hunger games (andra gången för mig, men det gjorde ingenting!!).

Idag är det jobb som gäller, men imorgon kväll ska vi träffas igen och sen har vi hela helgen och till onsdag på oss att umgås! :)

Puss & kram


Free cone day!

Idag var det free cone day på ben&jerrys. Gratis glass till alla!!! :D Det tackar man ju inte nej till, inte om man heter Lina iaf. Jag tog dit flickorna efter z's hip hop, kön va lång, men det gick snabbt! :D

Så gick det med min "nyttiga" dag. Haha, jaja! That's life :)

Puss & kram


IKEA är bra det!

Hallå mina vänner!

Alldeles strax är måndagen över redan! Söndagen spenderades på Ikea med Sandra och Sara. Jag tog färjan dit som är gratis på helgerna och går dessutom väldigt snabbt! :) där åt vi lunch och avnjöt årets första påskmust (julmust med för den delen). Jag shoppade lite nödvändigheter till rummet så som sänglampa (har legat och läst med ficklampa fram tills nu, haha!), dörrstopp och galgar :) avslutade såklart besöket med lite mindre nödvändigheter som mjukglass, choklad och ballerina-liknande kakor!

Väl inne i stan igen gick vi runt lite i "hamnen", riktigt dåligt av mig att inte varit där innan! Men jag kan ju säga att där vill man hänga i sommar, massor av mysiga uteserveringar :) Det började regna och vi var fortfarande mätta så vi bestämde oss för att gå på bio istället för att käka :) Mirror Mirror blev det, rolig och helt okej film. Väldigt välgjord iaf :)

Ikväll landar (förhoppningsvis för 8 minuter sedan) Emelie och Oliver!! Ska bli kul att träffa dem :)

Puss & kram


Mys till Maxx

Efter en lång dag på stan med först Ellen och sen Sandra och Sara kryper jag upp i sängen med min Maxx-glass och lite gamla bigbrother-avsnitt (nörd, jag vet). Känns som en bra kväll det här trots allt :)

Imorgon är det IKEA som gäller, har redan lagt upp planeringen minsann! Lunch, titta runt lite och sen fika. 

Igår ringde mina goa vänner mig på Skype, så uppskattat ska ni veta! Så skönt att bara snacka lite som gamla goda tider och känna att inget förändrats :) Samtalet fick mig på gott humör så det blev en väldigt trevlig fredagskväll, träning och häng med Jasmin. 



Puss & Kram


RSS 2.0