Summer

Igår efter jobbet begav jag mig till Åhus och Emelie. Där va vi vid stranden ett tag. :)
På kvällen vad det mat i Bistron som gällde och där satt vi och snackade i två timmar, typ. Underbart mys! Skitskönt att snacka så mkt! När vi bestämt oss för att gå gick vi och köpte glass. Jag köpte blåtrian, och farbrorn bakom skojjade om att jag skulle vara rädd om ögonen. Vilket jag fick förklara för Emelie ;) Sedan strosade vi runt i vackra Åhus och snackade ännu mer! Vid fädriften kom vi på att vi cyklat till bryggan. Hrm!? Vi fick alltså gå tillbaka och hämta den. Vilka brightheads! :)

Emelie, the one and only ;)

Idag var vi vid stranden och stekte, mycket sköönt. Träning på kvällen och det var ruskigt gött att springa av sig glassen ;)

I morgon blir det stranden igen, men bl.a Linda. Sedan drar vi direkt till träningen.

Puss&Kram

Take me back..

Take me back to the Paradise City .
Abtenau 2008


Knasdag!

Igår va det stranden som gällde, STEEEK! :)

Men idag var det jag som var upp i ottan, klockan 5.00 för att vara exakt. Ni förstår att det var jobb som väntade .. Inget gick vidare bra heller .. tråkigt under sådana dagar .. Hade mkt hellre varit vid stranden. :) Men det gäller att gilla läget ! I morgon är det dax igen, men då ska Emelie rycka in. Så i morrn är det vi som stänger. :)

Ledig tis - ons , räkna med mig på playan! :)

Skriv ner ngt som gick bra idag och jag ska rama in det å hänga det på väggen
huhu ^^^
Puss&Kram


SOL!

Idag var det stranden med Linda, Li och Rebecka mfl.Gött som bara den var den!! Så i morgon blir det samma sak :) Fast på kvällen blir det match mot Wä -

Igår var jag i Yngsjö med Lisa . vi solade och körde båt bla. Helt underbart gott var det! Men den lilla ungen ska till Västkusten i morgon .. så vi hinner inte träffas så mkt mer under lovet .. Fatta vad jag kommer sakna henne sen när hon flyttar till Sthlm . !!


Linda o Rebecka på playan ;)

Puss&Kram

Tisdag minsann!

I morse ringde farmor och undrade om vi ville komma på lunch, SJÄLVKLART :) Så vi packade moppen och körde iväg! Sedan var det hem och njuta lite i solen. Det blev en pytteliten stund, men härligt va det iaf :)
Klockan 17.00 var det träning på Vilan som gällde, och "temat" var kondition.. Inte så inspirerande, men ack så skönt efteråt!

I morgon blir det troligen Åhus / Yngsjö med Lisa. Passar bra eftersom jag har träning i Åhus på kvällen!

Här kommer bilderna på mina fynd igår !

Tröja H&M
Shorts Vero Moda


Öronhängden Glitter
Köpte ett par i guld också ;)

My day

I natt sov Becka här! Vi kollade på en film som heter "The Last Kiss", och den kan jag inte rekomendera. jag undrar egentligen vad den handlade om!? jaja .

Fick sova ut idag (11.40) och jag kan säga att det kändes helt underbart! Jag, Becka och sys tog bussen till stan sen vid halv två. Där gick jag först till Bibblan för att lämna böcker, (fick påminnelse idag) och sedan till Telenorbutiken! För jag har skaffat ny mobil o abonnomang, men mitt gamla nr har inte flyttats över ännu. Det visade sig att mitt gamla ab (telia) fortfarande var bundet. Typiskt .. får ****så köra med det nya numret .. Så senare ikväll får jag väl skicka ett massms till alla kontakter.

Förövrigt shoppade jag en del idag faktiskt (!) , en t-shirt, två örhängen och ett par shorts :) Lägger in bilder på det senare !

Puss&Kram

Åhusvecka

Denna veckan, elr from i tisdags har jag befunnit mig i Åhus. Jag har bott med Emelie i deras stuga de lånat :) Det har varit superkul! Ons-tors var det Beachhandboll som gällde, det kanske inte gick så jättebra spelmässigt. Men kul var det! På kvällarna var det finalerna och sedan social umgänge, om man kan kalla det så. Nån kväll blev det fest också!
I fredags skulle vi inte spela själva, men jag skulle jobba, så det blev inte nån åskådardag ;) Istället var det speldax igen i lördags, med dam motion. Haha vi hette Sist i gruppen, passande va!? Men det slutade bra, vi åkte ut i Semifinal... det hade precis börjat regna och den gigantiska bollen var hal som ett tvål.

I morse ringde min klocka 5.00, puh, och det var jobb som väntade. Så från 6 - 15 jobbade jag och stog i ;)

Om en månad börjar jag skolan, shit vad snabbt sommaren har gått!!!

Puss&Kram

Sovmorgon

Klockan ringer klockan 5, och jag känner mig rätt pigg så jag stänger av klockan. Vaknar sedan 6.24! Hur kunde detta hända!? Flyger upp hur sängen , gör mig i ordning o kör. Väl framme säger Mie att hon inte ville väcka mig förrän sju, alltid lika snäll lilla Mie. :)

Som sagt blev det jobb idag, 6-15.

Igår var jag på Storkö hos Jakob. Det var kul! .)

Och ikväll efter träningen blir det beachhandbollen, lika så resten av veckan! :)

Puss&Kram

Veckan är slut...

.. och jag är MYCKET trött. Har jobbat hela veckan, och har därför inte fått sova ut. Men det är skönt med egna pengar sedan :)

Som sagt har det varit mkt jobb denna vecka, därför har jag inte hunnit blogga... :/ Det har blivit lite K-dagarna också.

Igår var en mkt trevlig kväll! Efter jobbet träffade jag Jessica och Elise, vi åt och hade det trevligt. Det blev väldigt nostalgiskt! , Men vi saknade Malin förståss! När Lisa var klar på torget hängde hon på :) Vid halv tio stack jag o Lisa ner till Tivolirock och kollade på Petter, Sahara Hotnights och Teddybears Sthlm. Vilket ös! :) Me like!

Tack för en trevlig kväll flicks!

Jag jobbar inte förrän på fredag, för nu vankas det BeachHandboll! Sweeeet ! :)

Puss&kram

VINST!

Jaaa, det blev vinst idag! Vi (Åhus) vann B-slutspelet i Damer Elit. :) Skoj!
I går gick det bra att spela med Åhus, trots besvikelsen.

Idag var det jobb klockan 6, snacka om att jag var trött!! Men snälla Sara o Ylva lät mig gå lite tidigare så jag hann spela slutspelet Damer Elit :) Så jag tog bussen och kom precis när tjejerna spelade mot Torn(?) och förlorade på straffar.. det var i gruppen Damer Aktiv så det var bara att fokusera på Damer Elit istället! Och det gick ju bra! :)

Ikväll ska jag ta det lugnt o SOVA!, annars kommer jag var död i morrn!

Puss&Kram


Nya planer

Hallå Hallå!

Hade tänkt en kväll hemma med mys, men efter jobbet åkte jag in till k-dagarna med mam o pap. Men är nu hemma igen, ska trots allt spela beachsoccer i morrn!
Fick ett sms nu ikväll att jag skulle spela med Åhus laget istället, och det känns inte bra!, vill spela med mitt lag, javet att vi tränar tsm , men det är inte samma sak! Ahja, jag ska snacka med folket i morrn. För visst kan jag ställa upp, men är det ngra med som egentligen inte är i vårt lag tkr jag de ska spela med Åhus istället.  Hopplöst!

Puss&Kram

Beachsoccer

Det har blivit en del Beachsoccer för mig. det fina vädret har gjort att jag stannat o kollat i Åhus efter jobb i Sånnahallen. Trevlig ju! Träffat mkt folk, t.ex. Jessica o Johanna from Österreich! :)

Nu ska jag snart krypa till sängs. I morrn är det jobb på fantan 15-19 som gäller, sen är det min tur att spela på beachen på lördag, kulkul :)

Puss&Kram


RSS 2.0