500

Igår vid halv fem avgick bussen från skolan till Lund. Några nior ( en hel buss ) skulle titta på 500 med Andres Jansson o Johan Wester. Ni vet HippHipp ! Det var superroligt! Jag skrattade nästan hela tiden., Tiden på bussen var också mysig och rolig :)

Det roliga var att de pratade med oss i publiken och kallade oss för " öknegårdsskolan " . Haha, låter kanske inte så kul, men när man var där så fattade man! Superduper !

Jag kan inte mer än rekommendera föreställningen !

Ikväll är det träning som gäller!

<3

Puss&Kram

Nu är det gjort!

Nu är det gjort! Nu har jag valt gymnasielinje. Det blev Söderport med SP ekonomi, andra valet blev det intrenationella i h-holm. Hoppas det går :D

Strax ska jag till badhuset med fotbollstjejerna, jobbigt men kul :)

Puss&Kram

Glad :)

HejHopp! Idag har jag varit glad nästan hela dagen, och det har varit underbart :) Visst är det härligt att vara glad?!

Ska nu försöka skriva en uppgift på datorn om " världens bästa uppfinning" , men jag får inte ihop det .. Jag ska på en A4 - sida skriva varför jag tycker det är världens bästa uppfinning. Huja, aja jag får försöka få ihop ngt .. :)

<3
Puss&Kram

God Morgon!

God morgon alla härliga människor! Ligger nu är i sängen och tänkte resumera veckan som gått! Ni är väl nyfikna på hur wet west upplevelsen var!?
När vi kom till tivloibadet fick alla vars en väst som kändes som en stor gigantisk blöja. Sen skulle man springa o jogga o sprattla i vattnet. Och jag kan lova er att det kändes. Men fick springa o springa för man kom inte så snabbt framåt. När instruktören gått spelade vi lite vattenbasket, vilket var roligt :) Efteråt fick man gå på vattengympan om man ville. Jag var med eftersom annars hade jag fått vänta på pappa i en och en halv timme. Så jag, Linda och Cia var med på gympan. Den var också jobbig ! Man skulle ha hantlar som flöt och trycka ner dem under vattnet, men jag tyckte mest att jag flöt upp hela tiden. Haaha. När allt är slut går jag upp till duscharna där det var tusen folk, jag tänkte " men då sätter jag mig i bastun så länge. Efter fem min i bastun är den proppfull. Då visar det sig att det skulle vara sån där "Aufguss" med doft i ångan och en som står och viftar med en handduk, gud va skönt det var!! :) Det blir nog likadant nästa vecka!, Göttans !

I onsdags var jag hemma hos Becka och hade det mysigt! Missade tyvärr andra halvlek i handbollen, men fick se det härliga målet på sporten senare på kvällen!, Shit vilken tur! :)

I torsdags var vi på föreläsning i Yllan. Den handlade om hedersmord. Väldigt intressant till sista personen ställde sig på scenen och pratade om islam. Eftersom vi precis haft det i skolan kunde man ju rättså mkt sedan innan. Lite drygt blev det allt ! Innan jag o Becka tog bussen hem åt vi varsin glass på Mc, gottigottgott :)

Igår (fredags) Gick vi bara till tolv! Mkt skönt! Åkte sedan in till stan o käkade lunch med mamsen. Gick en liten runda i stan och tog sedan bussen till Vilan. Därifrån åkte jag med min tränare till Osby där vi spelade cup. Det gick inte så bra, i vår grupp hamnade de bästa lagen.. tyvärr åkte i ut i gruppspelet...

Idag ska jag till Osby igen o kolla på när Ida spelar. Jag har inget bättre för mig så vrf inte?! Annars har jag inget bestämt för resten av dagen! Vi får se hur dagen blir :P :) haha

ojj, detta var ng det längsta inlägg jag skrivit! Tack för att du läste det trots allt :)

Puss&Kram

Wet west!

Idag får jag hoppa över handbollsträningen för vi ska prova på ngt nytt med fotbollslaget, nämligen wet west på badhuset! haha hoppas det blir roligt .. kan dock tänka mig att det blir en aning ansträngande :P men om jag förstått det rätt är det det som är meningen :)

Puss&Kram

Allting som vanligt igen!

Nu är allt som vanligt igen. Kanske inte riktigt eftersom vi är bortbjudna ikväll, en måndag (!) . Härligt med lite spex ( för att tala som fanatsifolket ) Jobbade igår och det var hyfsat lugnt. Jobbade bara till tolv så jag stack till Aima rean där jag hittade en tröja o kofta :) Ibland ska man ha tur !

Min syster har installerat The Sims2 på sin dator, känner för att spela lite nu, haha det var så längesedan !

Puss&Kram

Facebook?

Har funderat lite på att bli medlem på facebook, är det ngt ni rekommenderar? Elr är kanske myspace mer intressant?

Snälla , ni kan väl säga var ni tycker :) Kanske är det ngn annan medlemsida ni gillar mer?!

Ska ni se handbollen på TV ikväll? , det ska jag tror jag :)

Puss&KRam


Begravning

Idag har jag varit på begravning, den var jättefin!, men jobbig .. med det är så det ska vara elr hur?! Saknar íaf mormor väldigt mkt, ingen kmr kunna ta hennes plats!

Spelade sedan match hemma mot Åhus, det gick väl bra. Men vi förlorade och jag gjorde inte mål som vanligt , jag som var så målsugen !! När man verkligen är på hugget så går dem inte in ! Typiskt!

I tisdags såg vi matchen vi spelade förra helgen. Vilket dåligt tempo det var ! Herregud, det känns inte som om går så sakta. Så nu ska vi få upp bolltempot ännu mer. Efter matchen idag kändes det bra, alla var så himla taggade! Det är så det ska vara , nu får vi bara inte tappa gnistan utan börja nästa match där vi slutade denna !! :) GOGOGO!

Puss&Kram

Tankar som inte vill vara stilla !

Mina tankar och känslor är just nu  som fåglar som bara flyger runt och inte vill vara stilla. Allt är ett virrvarr. Ena stunden är det som om allting är komiskt och jag skrattar om vadsomhelst. Men rätt som det är får jag dåligt samvete och nedstämd för att jag inte tänkt på mormor. Begravingen som är på fredag fyller mig med lite oro, hur kommer det kännas? Men samtidigt längtar jag till allt är över så att allt blir som vanligt igen, det är inte roligt att jämt gå runt o tänka på döden. Visst, sorgen ska ha sin tid. Men det ska bli skönt när det är över.

Sedan ska vi ju till Österrike på sportlovet , gud vad skönt det ska bli! Ett avbräck i den vanliga vardagen! Och ännu roligare är det eftersom Emelie ska med, hoppas bara där är mkt snö i år. Tror faktiskt att jag ska gå in o kolla läget på deras hemsida! Hopppas,hoppas :)

Lägesrapport:
I morrn prov,
Fredag uppsats o begraving, hur ska det gå ihop?!
Söndag jobb 6-12 , puh .

Puss&Kram Lina


En vecka sedan

Idag är det en vecka sedan mormor dog.. Jag har gärna viljat skriva om det tidigare, men inte orkat. Saknar henne så ofantligt mkt!! En vecka utan underbara mormor, och jag kommer aldrig få prata eller se henne igen! Men nu har hon det bra och vakar över oss, ser till så att vi har det bra o så. Det känns väldigt bra , lite andligt kanske.. menmen. Gråten och saknade kommer i attacker, men allt mer sällan nu.  Begravingen kommer vara känslig, men jag hoppas den blir fin för det är hon värd !!! 
Tänkte det är lika bra att skriva om det lite . Men orkar inte skriva mer nu.. Men jag tänker på henne mkt !
Mormor <3


Hejdå 2007 - Hej 2008

Nu är det äntligen nytt år ! :) Visst ä det härligt?!

Det började så vanligt med en soft förmiddag innan vi begedde oss till Åsum o fam. Selin. Där vi träffade alla familjer, vilket är alltid lika skojsigt ! Vi åt lite snittar o sånt. Vi "barn", haha, snackade lite o så innan förrätten skulle ätas. Sedan spelade vi spel, kollade på film o hade allmänt roligt. Efter huvudrätten stack vi ut o smällde smällare. Det blåste o va kallt så vi stannade inte ute allt för länge. ;) Tiden gick väldigt fort o plötsligt var klockan nästan tolv. Vi gick bak på baksidan och jag säger bara WOW vilken utsikt !! Trots den fina utsikten gick vi in efter kanske 20 min. Där vi fikade lite o så. Sen hade Mathilda o Fanny gjort en musiktävling där mitt lag vann :) *Stolt* haha.

Nu är 2007 historia o vi har ett nytt nästan orört år framför oss, Hoppas det blir lika bra som 2007, om inte lite bättre ;)

Hejdå 2007 - Hej 2008

Puss&Kram Lina

RSS 2.0