Måndag som är som en söndag!

Hej hopp på er! :)

Har precis städat lite och så, sitter mest och chillar i sängen för tillfället! Ska snart sätta på det sista Grey's avsnittet som  jag missat. Idag har jag varit ledig, vilket har betytt lite shopping i stan med Sandra. Kan numera checka av lite till på min uppdragslista! :) De har fått så in så mycket fina kläder till våren och sommaren, man fick verkligen hålla sig i skinnet alltså! Jag ser verkligen fram emot lite värme och sol :)

Igår tog jag och Sandra oss in till Chinatown med tanken på att Sandra skulle på sitt au pair-möte, som inte blev av!! Så vi köpte lite kinamat (väldigt lustig sådan för min del, men det är ju mat det med!) och ställde oss för att kolla på paraden som går genom Chinatown för att fira det kinesiska nyåret! Kallt var det, men alltid fräckt att ha sett det! :) Kvällen tillbringades på mitt rum med Sandra och Jasmin, och HIMYM! Ett säkert skratt med andra ord :)

Ikväll ska jag minsann gå på ett dubbelpass på gymet, man får ju passa på när man får möjligheten! Så, håll tummarna för att jag överlever! :D



Puss & Kram

Mazel tov!

Vilken kväll! Bar mitzvan igår var det roligaste på länge, väldigt oväntat! :D förmiddagen gick smärtfritt, massor av mat och vi lyckades servera all läsk, så klapp för axeln för det.

Efter denna fina tillställning åkte vi tillbaka till huset ett litet tag. Sedan åkte vi till restaurangen som de hyrt, ja ni läste rätt, hyrt! Den var alltså stängd för "private event". Cocktail mingel med snittar, och lite visste vi hur fantastisk bra denna kväll skulle bli.
Själva ceremonin avslutades och sedan blev det dans på studs, riktig dans med fart snackar jag om mina vänner! Gamla som unga shakade loss till I'm sexy and I know it redan innan maten. Middagen var över på 30 min sen var det bara på det igen! Dans, lekar, open bar och photo boot, full fart and we liked it!! :D
Det närmaste jobb vi kom var att springa på toa när det krisade för de allra minsta barnen, men det va det :)

Summan av kardemumman, 10 av 10 toast! Kanonkul! :D


Bar mitzva

Idag taggar vi Bar mitzva! Saneras värdbarn fyller 13 imorgon och eftersom de är judar så firas det bar mitzva idag! Och vilket kalas sen då, 200 pers och pompa och ståt! Jag och Sandra ska i allt detta kaos försöka servera och förenkla, så önska oss lycka till :) själv tycker jag det ska bli väldigt trevligt med att uppleva en bar mitzva.

Hoppas ni får en bra helg!

Puss & kram


Torsdagsmys

Avslutade en helt okej dag med starbucks-häng och au pair möte.

Det var jätteskönt att bara smyga undan till starbucks med sin bok, sätta sig i en av de väldigt sköna fåtöljerna, dricka en varm chailatte och bara läsa. Andas.
Inte lika skönt att ge sig ut i regnet för att gå till mötet men men :)

Har också bokat Mary poppins på Broadway idag tills på torsdag med min hostfamilj och Sandra! Riktigt bra pris med! Äntligen ska jag få se en Broadway musikal :)

Neeeej! Nu började det läcka från taket i mitt rum... Great. Jag har bara väntat på det alltså! Vad är det med amerikanska hus och vattenläckor?! Blä! Får väl hitta en hink eller handduk av något slag, sen är det sängen!

Puss & kram


Självdisciplin och ledighet

Myser framför tvn med en skål ananas . Det är väl så nära jag kommer självdisciplin, resten av dagen har jag syndat en del.. Mörk choklad är ju så GOTT, och visst är det väl ändå helt okej godis (bättre än mjölkchoklad iaf)?!
Slutade i god tid och gick en runda för att få lite bättre samvete, haha, det känns bättre iaf! :)

Idag har jag fått reda på lite lediga dagar! Hela vecka 8 är jag ledig minsann! Direkt började det snurra i huvudet, vad ska jag hitta på då? Locka hit någon eller åka iväg? Men med vem? Har lite planer iaf, för något ska jag göra annars blir jag besviken på mig själv! :) fick också klartecken från min värdmamma att boka Orlando-resan i början av maj! Sweeeeeet! Jag och Sandra ska ta en mini semester där och bl.a. Besöka universal studios. Jag ser verkligen fram emot det. Lyckas kanske till och med få lite fräknar på näsan att komma tillbaka med!

Puss & kram


Amerikan?

Är man ett steg närmare att vara amerikan om man går på manikyr och pedikyr och avslutar kvällen med football?! Känns som det.


Söndag, IGEN!

Alltså det är helt sjukt vad fort helgen går! Hinner ju inte njuta av fredagskänslan förrän söndagsångesten kommer krypande.

Fredagen bestod av playdate och en runda på mallen innan jag slutade vid fyra. Så det var ju skönt! Att Lillan sov i vagnen var ju bara ett plus :) Åkte till Sandra på kvällen för lite traditionellt tacomys och sedan åkte jag vidare till stan för att fira Conny som fyllde 19. Helt okej trevligt, men det slog mig att alla killar luktar likadant och vääääldigt mycket (där ligger ni i underläge tjejer). Köper de parfym på samma ställe eller? Det där med härlig personlig doft finns inte... Opersonliga Amerika var det ja.

Lördagen bjöd på "hej mitt vinterland"-känsla. Massa snö och kyla vill säga! Jag och Sandra drog på oss varma kläder och satte riktning mot Central Park. Det var väldigt mysigt så länge vi var i parken, men när vi väl kom till gatorna var det bara slask... Mindre mysigt med andra ord. Snön ska försvinna efter helgen och det tackar vi för!

Lördagskvällen bestod sedan av en riktig lördagsmiddag (kött, klyftpotatis och beasås!!!!!!) med ett gäng svenskar. Halleluja (både för maten och sällskapet)! :D Inte allt för sent på kvällen intog vi sedan soffan och bean bagarna. Fantastiskt sköna de där bean bagarna, eller puffarna som jag säger! Efter en film tog jag mig en välförtjänt tupplur i en av dem och vaknade för att endast kunna gå och lägga mig igen :)

Idag är det nog inte många knop som gäller, how i met your mother rullar och bean bagen är återigen min vän! :)







Puss & Kram

4 månader

Tro det eller ej, men idag har jag varit i USA i 4 månader. Smaka på det du! 1/3 klart. Herregud!

Igår överlevde jag simningen utan problem, man lär ju sig av sina misstag! :) efter jag slutat mötte jag upp en kompis på starbucks där vi satt och traggade hela kvällen! Vi bestämde att försöka hitta på något varje onsdag eller så för annars sitter man där på sitt rum helt osocial om kvällarna :) man är ju ganska trött efter jobbet om man säger så, och jag blir iaf inte så sugen på att åka någonstans kl 8 på kvällen. Så för det mesta blir det rummet på kvällen, tråkigt men sant. Fast om ni frågar mig blir det definitivt ändring på det när våren nalkas! Måste ju leva livet lite med! ;)

Puss&kram


Heartbeat

Jag fick en pulsklocka i julklapp av min värdfamilj! Sitter och fixar och trixar lite med den nu. Jag hoppas den kommer hjälpa mig lite med träningen iaf! :) det är ju bara så många funktioner att jag blir helt snurrig. Men denna gången ska jag verkligen läsa instruktionerna och inte gissa mig fram som jag brukar! :)

Ska inviga den imorgon hade jag tänkt, nu kommer jag inte undan! :)


Ett kyligt Boston!

Helgen har verkligen varit till belåtenhet! Boston var mysigt, men KALLT. 

Blev en del sightseeing under lördagen, visste inte riktigt var allt var, men dit vi skulle var såklart stängt så vi fick strosa på lite på måfå. Efter att uthärdat kylan i några timmar begav vi oss till Skywalken som gav oss en utblick över Boston och sedan vidare till vårt lilla söta hostel för lite öl och vin på rummet. Slutade med att vi satt klistrade framför miss Amerika. Haha, usch ibland suger det att inte vara 21.. 

Söndagen bjöd på ytterligare lite sightseeing innan vi tog bilen mot Harvad och Harvard Sq. Den delen gillade jag mest. Mysigt och mäktigt på samma gång :) Överlag är Boston en liten stad som känns väldigt europeisk och mysig och kanske snäppet vassare på våren/sommaren. Nu var det mest BRRRRR...

Yale University


Cheers


Boston


Of course..


Boston by night


Mys på rummet


Harvad



Puss & Kram

Roadtrip!!

Efter en väldigt fin fredag med bara jobb till tre, gym, städning, packning och invigning av mitt kök med Sandra är jag nu på roadtrip! :)

Igår natt åkte vi (jag,Conny och hennes kompis) till Connecticut till deras kompis för att sova där under natten. Eller nåja, några timmar iaf! Nu är vi på väg till Boston, men först ett stopp vid Yale :)

Som grädde på moset intar vi de amerikanska vägarna i en hederlig Saab! :)

Let's hit the road girls!

Puss & kram


Virrig tjej hej!

Onsdagseftermiddag i ett virr varr!

Z har börjat på simskola i stan vilket betyder att vi får ta färjan över och eftersom jag inte bara kan lämna L någonstans så får hon följa med = dubbelvagnen.. Hursomhelst så var jag tvungen att köpa biljett idag eftersom de andra tagit slut, försöker förklara för killen bakom fönstret vart jag ska, lyckas köpa biljett dit och hem och SPRINGER till färjeläget då den precis skulle lämna. Lyckas iaf komma på färjan, sätta mig ner för att upptäcka att min mobil är borta. PANIK!! Får tag på en kille som jobbar på färjan och han är snäll nog att ringa min telefon, vilken visade sig vara kvar hos biljett-killen som lovade att vakta den till mig. Andades ut för en kort stund för att i nästa inse att jag hamnat på fel sida stan. Greaaaaat. Utan mobil vet jag inte heller hur jag kommer till gatan jag ska till, så jag fick använda det lilla lokalsinne jag lyckats skramla på mig under tiden här. Tusen människor som ska hem, jag med en stor jävla vagn och börjar bli riktigt sen. Svetten börjar rinna.. Till slut frågar jag en polis om han vet var Broad st ligger, och till min stora förtjusning ligger den runt hörnet. Tror till och med att jag jublade när han sa det till mig! Lyckas hitta skolan, av med alla kläder i en varm simhall, duscha, rastlös 3 åring osv osv. Fått ner prinsessorna i vagnen för att inse att jag måste gå heeeeela vägen tillbaka då jag köpt biljett därifrån. Behöver jag nämna alla människor som fortfarande är på väg hem?! Det är bara på det igen, denna gången frågar jag om vägen INNAN jag börjar gå tro det eller ej. Kommer till färjan precis i tid (småsprang ju trots allt nästan hela vägen), hämtar min mobil och däckar så fort jag kommer innanför dörren typ.
Men överlevde gjorde jag!

Ni blir inte förvånade antar jag?!
Puss & Kram

Keep your eyes on the goal!

Två veckors krängande och förkylning har satt sina spår. Så nu blir det andra bullar!! Börjar beach 2012 träningen nu alltså, haha! Firar det hela med äppel som kvällssnack, ni ser, det går om man vill! :) Dessutom tror jag det är bra med något att fokusera på nu när det är jan-feb, de segaste månaderna om ni frågar mig. 

Fick reda på att jag är ledig på måndag nästa vecka så nu väntar en spontantripp med Conny någonstans. Chicago eller Boston blir det nog. Fett kul iaf!! :D



Puss & Kram



Bättre sent än aldrig...

...kommer det en uppdatering om min sista vecka med la familia!

Nyår 2011/2012 blev en lugn tillställning med resturang, "häng" i baren, lite fyrverkerier, ostbricka och champange. Lyckat om du frågar mig! 

Sista veckan har gått lite mer i mysets tecken eftersom jag började jobba på tisdagen. Lillan hade ingen skola under veckan, så mamms och Ida joinade oss ibland, blev bl.a. ett besök till ground zero så nu kan jag checka av det också på listan! 

På det hela taget har vi hunnit att checka av mycket på min "att se"-lista! Dessutom har vi krängt, ordentligt. Det har varit underbart att inte få vara själv om ni frågar mig. Vi avslutade dessa två veckor tillsammans med Comedy Show, Times Sq och en riktig amerikans dinner, Five guys. Mycket skratt, tro mig! :)

Försöker sakta med säkert gå back to business, igår med tacos hos Sandra och idag med shopping och pizza at my place med Sandra och Conny. Tanken på måndag i morgon är aldrig rolig, speciellt inte när det slog mig att min hostmum ska vara iväg hela veckan = ingen riktig rutin. 

Hur tråkigt det än är att vara själv så går livet och vardagen vidare, det gäller att vara positiv och blicka framåt. Just nu ser jag verkligen fram emot våren och sommaren. Allting är så mycket lättare då :)





Puss & Kram

RSS 2.0