Ännu en dag

Idag har jag jobbat 6-12, och checkat läget lite i vår kära stad :)

Utklädnings dag igår(fredags), och det var hrm, intressant! , det var kul att "leka ngn annan", det var många roliga utklädda i år. Bara ngra enstaka som inte tog chansen att vara ngn annan en hel skoldag. Synd, men mest för dem.

Sara Bareilles låt Love song är sjukt härlig :)

shohej

Jaha, tisdag och allt rullar på. Det blir badhuset, med livräddning i morrn. Sen på fredag är det utklädningsdag, och det ska ju bli, hrm.. intressant , :)

På torsdag är det urnsättning, M <3

Puss&Kram

Söndagsmogon

Vaknade hos bästaste Becka idag, :) Nu ska vi ner o käka frulle .
Vid två är det seriematch som gäller i Osby, :

Btw. Becka håller på att bli sjuk igen. NOTERA ;)
image12


Puss&Kram

over you

The day I thought I'd never get through
I got over you...

image11


Fredaghej :)

En hel vecka har gått, och nu är det helg, göttans. I morrn är det jobb , o på söndag match, resten får ödet bestämma.

Helgen som har varit..

har varit mkt bra :) Dock lite kort . menmen ;)

I lördags jobbade jag hela dagen, och det rullade på bra. Direkt när ja slutat invigde jag vårt duschrum., USCH ! men det fick gå. jag hade inget annat val. Skulle med bussen. Men då ringde min mamma o sa att de kunde hämta mig. Superbra! Sedan bar det av till handbollsfest o förfest hos Ida Nyrén, trevligt. Handbollsfesten bjöd på trevligt folk, go mat o mkt dans ;) En lyckad kväll med andra ord!

På söndagen var det upp klockan åtta och byta om. Jag skulle på träningsläger. Först en träning i Åhus med start 9.30, sedan lunch och till sist match. Och vilket härligt väder det var ! :) :) Det gillas mkt starkt! Efter luunchen tog alla tjejer det lugnt i solen och när Åhustjejerna spelade match var vi givna supportrar! :) Men sedan var det vår tur. vi begav oss till Gärds Köpinge där vi bytte om, men sedan tog vi oss till Gringelstad där planen var. Vi vann med 4-0 och jag nätade!, Mkt Nannas förtjänst och det får inte glömmas !! :)
Till kvällsmat köpte vi hem Pizza, och det var supergott :)

Idag (måndag) har det varit skola, med mkt film. Har också varit med Becka och ska nu käka.

Puss&Kram

BTW: min USB-kabel till mobilen är borta!! Någon måste tagit den ;)

Det börjar mkt bra!

Ja, det börjar riktigt bra för A-laget. (Kdff) Första matchen idag, mot Djurgården o tro det eller ej, Kdff vann med 2-1:)

Idag har jag varit en liten runda istan, ätit hos farmor o farfar och fått besök av Johan. Trevligt. Kanske inte lika trevligt att det är skola i morrn, men jag har ju inget val ;)

Puss&Kram

28-29

Kollade på matchen i stan ikväll. Och då menar jag matchen IFK Kstad- IFK Trelleborg. En hyfsat bra match. Men i slutsekunderna ligger IFK Kstad under med 28-29 o de får straff. Trelleborgs målvakt räddar och IFK kstad är kvar i allsvenskan. Bittert, men där var ett himla drag ikväll .

Inget mer att hitta på nu, så jag tänkte sätta på en bra film. I morrn är päronen i Tyskland och jag ska spela match i Vankiva . :)

Puss&Kram

jeansköp med Emelie!

Idag efter skolan bar det av till stan där jag hjälpte Mli att köpa jeans, och det gick ju bra :) Hittade ett par fina på bikbok (:
Men jag börjar få lite smått panik eftersom matchen är flyttad till lördag, när jag ska jobba. Har snackat med Emma, men hon kunde itne byta tid, så i morrn blir det att ringa runt o fråga om ngn sötis skulle kunna jobba för miig, om tjejerna på jobbet ser detta, kontakta mig ;)

Hur som haver, jag ska färdigställa en sammanfattning som ska lämnas i morrn o sen lite tyskplugg o Grey's Anatomy (me like!) .

Puss&Kram

Bloggen är tillbaka.

Bloggen är tillbaka, och det är väl skönt ;) Idag har det inte hänt mkt, skola o träning stod på schemat!
Becka har också varit här idag, :)

Puss&Kram

RSS 2.0