L&L-dag

Igår var det en Lisa o Lina dag! Vi gick först lite i stan och käkade, sen badade vi :) det var jättemysigt !
Idag ska jag grilla korv med fotbollslaget o sedan träna fotboll.

En vecka prao kvar

Första praoveckan avklarad !

Idag har jag praoat i en vecka, det har gått väldigt snabbt.
Jag tog bussen till näsby efter jobbet och kollade på Idas handbollsmatch som de vann :)
Kom sedan hem och tog det lugnt. Skulle varit med Emma o Linn idag för att fira emmas femtonårsdag, men det gick inte eftersom Emma skulle ha gäster..

By the way: Hur kunde Daniel åka ur Idol?! Kollade bara på uttröstningen , men bara av det lilla jag såg tyckte jag att Andreas skulle åka ut. Hrm , undrar vem som vinner nu?, jag hopppas Amanda ;)

Puss&Kram

Vad ska jag välja!?

Idag har jag praoat fr. kl 6-12 igen och det kändes bra :)

Senare på kvällen åkte jag till Hässleholm och tekniska skolan tillsammans med Lisa. Där fick vi höra  lite info om det internationella programmet bl.a. Men nu vet jag inte vad jag ska välja, internationella i h-holm elr Sp Ekonomi på Söderport!?!?

Ahja , alla pusselbitar faller väl på plats snart, hoppas jag ;)

I morrn Lettland - klarar de en poäng!?

Puss&Kram

Fantasi

Jaha, idag har jag praoat , första dagen på två veckor. Jag praoar på conditori Fantasi och det var helt okej :)

Jag började redan klockan 6 och slutade 12, efter tolv käkade jag lunch med Emelie på trendie och det smakade brao :)

I morrn är det upp klockan fem igen ,

Puss&Kram

Em-kval

Såg på Em-kvalet igår och blev sjukt besviken.. Hur kan man spela så dåligt? Jag var förberedd på att Spanien skulle vara det bästa laget , men man behöver inte spela så dåligt för det , USCH!

Onsdag Lettland, ett lätt land elr?

Puss&Kram


Em-kval

Såg på Em-kvalet igår och blev sjukt besviken.. Hur kan man spela så dåligt? Jag var förberedd på att Spanien skulle vara det bästa laget , men man behöver inte spela så dåligt för det , USCH!

Onsdag Lettland, ett lätt land elr?

Puss&Kram


Volleybollturnering

Igår var det fredag och volleyboll turnering i skolan, det var roligt eftersom 9a vann hela skiten! :) Fick också en  liten pukal där det ska ristas in " 9a " , känner mig stolt :)
Hela turneringen gick väldigt snabbt så vi fick sluta mkt tidigare än vanligt , vilket var sjukt skönt! Rebecka ringde till sin pappa, som kom och hämtade oss. Sen var jag hos Rebecka tills mamma hämtade mig efter att hon slutat jobba. Väl hemma så käkade vi Tacos :) ,sen packade jag väskan eftersom jag skúlle spela handbollsmatch. Men jag är förkyld så jag fick inte spela så mkt , men roligt va det iaf :P Fast vi förlorade .. men sånt e livet ;)

Idag ska jag inte göra ngt spec. bara ta dagen som den kommer.

Har ju 2 veckors prao framför mig och på måndag börjar jag kl 6.00 , GÄSP :P

Puss&Kram

Fredag!

Det var längesedan jag skrev här nu, men det beror på att vi har haft så mkt att göra i skolan. Men nu är vi äntligen färdiga med självbiografin. Längtar till på fredag eftersom då är det volleyboll turnering, men sen har  man ju också två veckor prao framför sig :) Soft :) ska bli skönt att göra ngt annorlunda även om det betyder att jag ska gå upp fem på morgonen ;)

Puss&Kram


Öppet hus på Söderport

Igår var det öppet hus på Söderport där jag givetvis infann mig kl 17.30. Först pratade rektorerna i Aulan om skolan och vad som erbjöds, sen fick man gå runt i de olika klassrummen och lyssna när de pratade om de speciella programmen. Jag träffade Emma där så vi gick tillsammans till samhällesamhälle klassrummet, men jag blev väldigt besviken! Efter det lyssnade vi lite om samhälle ekonomi, vilket jag tycker verkar mycket roligare :) Men hur det än blir är jag säker på att det kmr ¨gå bra , även om det känns lite nervöst just nu.

Idag har jag varit i stan med Ida eftersom vi skulle inhandla farsdag present. Det gick väl sådär .. men vad kan man köpa till sin pappa?!

I morgon är det att plugga med självbiografin som gäller , iaf på förmiddagen ;) Känner mig lite stressad när det gäller det eftersom den ska vara färdig på torsdag ! , ska verkligen göra mitt bästa !

Puss&Kram

Pluggdag

Idag har det varit en pluggdag för mig! I skolan hade vi tre timmars datortid så jag jobbade med självbiografin , men behövde jobba mer hemma,. eftersom Becka fått laptop tog hon den med sig hit så vi pluggade lite tsm. Vi har ju en del att göra ;)

I morrn är det Söderport med öppethus som gäller på eftermiddagen och gympa i skolan :)

Puss&Kram

Sista dagen på lovet

Idag är det sista dagen på lovet, lite sorgligt, men snart är det ju jullov. :)

Igår kväll hade jag filmkväll med Emma o Linn, och jagg tror inte att jag har skrattat så mkt under hela lovet som jag gjorde då. Och vi hade så mkt att snacka om!, skönt att äntligen få träffa er ! Vi kollade på dreamgirls, elr ja.. den var på men vi snackade mest eftersom filmen inte va bra från början så tröttnade vi helt enkelt ! Vi gick ut en liten stund också, men det var skönast inomhus !
Allt detta resulterade till en helt underbar och rolig kväll!, TACK <3

Hade tänkt ha en lugn dag idag, men det blev det inte. Eftersom min syrras dator har gått sönder ,bestämmde vi oss för att åka till Malmö och lämna in den på service, ( pappa köpte den i Malmö ) . Efter det körde vi till Svedala där det finns en slags outlet på märkeskläder. Jag hittade inget med det gjorde resten av familjen. Men efter att vi ätit mat på Mc, körde vi en snabb runda till Nova Lund efter mycket övervägande. Jag tvekade lite eftersom jag hade träning ikväll och ville verkligen inte missa den!, Men jag hade ändå inte hunnit i tid, så jag tänkte : Varför inte?!.
Nu  är jag glad över att vi åkte dit eftersom jag köpte en snygg T-shirt på GinaTricot. Jag hittade också ett par mkt fina jeans med hög midja, men jag har så många jeans så jag får lugna mig lite ;)

Nu ska vi alldeles snart äta kvällsmat och jag ska kolla på reprisen av Top Model eftersom jag kollade på Grey's Anatomy i onsdags.

Puss&Kram

Idol, tjejernas revansch? JAAA !

Har kollat på Idol ikväll , och jag säger bara tjejerna va bara så BÄST! , om ngn av dem åker ut vet jag inte hur svenska folket röstar ..  Ggrrrl power :)

I morrn är det träningscup som ska bli mkt kul :) På kvällen är det filmkväll som gäller med Emma o Linn ! Guuud vad jag saknar dem ! <3

Sen har nästan hela lovet gått och det blir normalt igen , med mkt plugg o träning ,.

Puss&Kram

RSS 2.0