Godmorgon !

Godmorgon solstålar !
Ligger fortfarande i sängen, me like :) Har precis kollat på de två nya AA avsnitten. De är helt ok. ,men spänningen är inte där ännu :) Men jag är ju lite kräsen också- tss.

Idag ska jag ta det lugnt, det blir lite plugg o sedan träningsmatch i handboll :)

Puss&Kram

Heaj

Nu har Emma precis cyklat hem i mörkret, stackarn. Vi fick iaf igång hennes lampa tillslut ;) Hon var här bara en stund, men vi behövde verkligen snacka. Så nu är jag helt tom på ord, haha, nej, men nästan ;) vi fikade nere på bryggan och Emma hade med sig varm choklad, Mys på hög nivå ;D

Idag var det sista seriematchen i fotbollen för denna säsong. Det gick itne bra. vi förlorade med 5-3 och bollen stutsade inte alls min väg. Vi hade chansen att ha riktigt kul denna gången, för resultatet spelade ingen roll. Vi har slutat fyra och de etta. Men det var inte särskillt kul idag, tyvärr. Undra hur det blir till nästa säsong? Troligen två lag i Åhus ett bra och ett dåligt.. Jag kommer säkerligen komma i det dåliga, och då tror jag faktiskt att jag byter klubb...

Hursomhelst. Igår jobbade jag hela dagen. Hade hoppats på fest hos Emma , men tyvärr ändrade planer. Jag och Rebecka åkte till stan o käkade på House of Bagles istället. MKT mysigt. Rastlösa som vi är begav vi oss till Vä o träffade Jens, Philip o Åström en liten stund. Nice!

I morgon är det studiedag, vilket i detta fallet verkligen betyder STUDIEdag, tyvärr.. Matteprov på onsdag och Historiaprov på torsdag. Hjälp.

Vi har ju i för sig studiedag på tisdag också :) Kanske lite mindre studerande då?, Det satsar vi på iaf. ;)

Puss&Kram

Kort inlägg

James Morrison - Wonderful World

den har liksom satt sig på hjärnan.

Skola idag som vanligt. I morgon är det fredag och sedan helg följt av två välförtjänta studiedagar :)

Restaurang o mys i morgon, Emma på lördag, sista seriematchen på söndag, and I like it :)
Puss&Kram

FYYYYYYYYYYY!

Det krisade igår kväll, moppen startade inte så den fick stå i stan över natten. Trodde jag.. När pappa o mamma kommer för att laga den står den inte där! Precis innan pappa ska ringa polisen får han ett samtal av just polisen. De har hittat min moped i kanalen. Någon/Några har alltså dragit ner den i kanalen efter den blivit sönderslagen. Det enda jag kan fråga mig är VARFÖR? Varför göra något så onödigt?? LÅT BLI ANDRAS SAKER! Skaffa egna o slå sönder om det är så himla kul! För det är inte kul för mig kan jag tala om! Det var lördag natt och någon/några berusade har säkert hittat min moped och bestämt sig för att ha kul o jävlas lite. Detta stämmer kanske inte , men det jag vill komma fram till att vara berusad är ingen ursäkt. Det finns ingen ursäkt!! Nu får jag planera om alla mina vardagsrutiner för jag inte har, nej just det, min moped. Aldrig att jag låter något stå i stan över natten, aldrig!

Läste dessutom i kvällsposten idag att en 17årig flicka blivit våldtagen på Norretullskolan! Det var en gruppvåldtäckt, förståss, våldta ska dem, men inte ensamma! Det hände i fredags klockan 22, ja, redan tio på kvällen! Jag blir mörkrädd! Ska man inte ens våga gå själv klockan tio på kvällen?! Nej, lyd mitt råd. GÅ ALDRIG ENSAM!

Usch. Jag blir trött på alla människor som inte förstår bättre.

Förkylning..

usch. Nu har jag drabbats. Förkylningen har angripit. Det är bara att stå ut. Men vi ska springa konditionstest i skolan på måndag och sedan är vi sista seriematchen. typiskt..

Skolan rullar på bra, trots att vi hade prov idag . Jag o Emma skrev en superbra (elr hur!?) "urban legend" på engelskan. Tsss ;)

Helgen ser ut så här : Jobb 12-18 i morgon, sedan träffa Emma o co på kvällen.
jobb 6-12 på söndag.

Sen ska jag försöka göra lite matte också ;)

Puss&Kram

Måndag !

Måndag, vilket innebar lektion till 10.25 bara :)
Jag väntade på Philip o Jensa i kanske 50 min, sedan begav vi oss till Emma.<3 Där hade hon lagat ubergod mat! Många tack :) Vi hade allmänt trevligt och kollade på en film. Trevligt, trevligt :)

Nu är det strax matdags, sedan en koll på tyskaglosorna tills i morgon. Resten, det får vi se :)
Puss&Kram

Insparkskväll!

Insparkskvällen var otrolig :)
Var först hos Rebecka i Vä och gjorde vid oss sedan stack vi till Mando och hade trevligt. Jag (vi) gick också till Sofie där nästan hela klassen var! Suuuuperkul :) SP1B :)
Plötslig rusar alla till bussen och snart står alla i kön till magasinet . Dans och sedan spelade maskinen, inte det bästa jag hört dock. Men det fanns det andra som tyckte :)
Jag och Becka skulle ta bussen, sitter o väntar . men den kommer inte. Beckas pappa hämtade oss! Tack!

Becka sov här i natt. Guud vad jag saknat henne ! :)

Idag, "slappedag", men lite plugg ..

Imorgon skola till halv elva, ingen idrott :) Mee like !

Puss&Kram

Härliga Fredag :)

Yeeees! Äntligen fredag och ikväll är det inspark som gäller! Jag är vääldigt förväntans full! Hoppas det blir kul!¨
Kanske inte lika kul i morgon när vi ska samlas halv elva och sen spela match i Näsum. Men det får vi ta i morgon helt enklet ;)

Puss&Kram

förlåt förlåt!

Jag är ledsen för min dåliga uppdatering, men jag har varit en upptagen tjej denna veckan! :/ (A)

Skolan flyter på och min klass känns lite annorlunda, men fett häääärlig :)
Träning, plugg och annat skoj.
Ifredags var det jobb efter skolan. Skulle stänga själv, gick bra i början, men sen gick det urdåligt och jag blev stirrig.. suck. Men det blev iaf kebab o tvsoft på kvällen :)
Lördagen bjöd på jobb och lagfest i Hanaskog! STORT ME LIKE :) Ni är sååå underbara flickor! <3
Jag kom inte undan jobbet på söndag heller, nejdå heeeela dagen var jag på företaget och stod i. När jag slutade gick(!) jag till Vilan där familjen kollat fotboll. Sedan var det hem och duscha, upp till Neros på kvällsmat och sedan till stan och kolla på bio med Rebecka,David och Anton :) Treeevligt :)
Idag har jag pluggat som en dåre efter skolan, min lediga träningsdag blir numera pluggdag. Efter alldeles för lång tid vid böckerna bestämmer jag mig för att joina Idas träning. Så jag tränade med småflickorna idag! Gött att komma ut i friska luften måste jag säga :)

Ikväll blir det dusch, mat o tvtittande,
OCH plugga 75 tyskaglosor!!!!!!! suck.

Puss&Kram

LUUND

Gookväll!
Slutade skolan 10.25 sedan åkte jag och Emma till Lund och myste. Vi käkade och shoppade. Jag hittade ett par byxor, en kofta och en väska :) Det var mkt skojj!


Emma i egen hög person :)

RSS 2.0