Sista seriematchen för denna säsongen

Idag är det söndag igen , skola i morrn med andra ord. .. Jag ska "jobba" i vår cafeteria i morrn så det kmr ändå bli rätt så soft! Men Becka är sjuk, nu vet jag inte vilken jag ska jobba med . Krya på dig iaf Beckiiis!
Har också spelat match idag, sista seriematchen för denna säsong. Sen är det inomhus och grus som gäller , HejaHeja ,. Vi mötte Önnestad, de leder serien, och vi vann med 3-2 !!!!! :) Mkt bra avslutning ! Nu är det handboll som gäller för mig resten av vintern och lite in på våren .. Jag ska självklart träna fotboll också , men inte lika mkt :P Haha.
VM-final idag också ju , Brasilien förlorade. Jag hejar hellre på Brasilien än på Tyskland, men det spelar ingen större roll, Sverige är ju ute för längesedan ... :(

Puss&Kram Lina


Softfredag !

Nu är det äntligen fredag igen !! Yeeah
Varit med Rebecka en liten stund idag, vi kollade på Evan den allsmäktige. Den var inte jättebra ..
Ikväll ska vi äta tacos , sen ska jag bara softa . MysPys (:

Puss&Kram Lina


Höst !?

Nu vill jag att det ska bli RIKTIG höst , så man kan använda alla höst o vinterkläder , haha .
Idag har jag varit i skolan som vanligt , haft gympa o lite så .. Igår var jag med Rebecka , gumms <3,
Jaha , ska plugga lite nu , sen ska jag sticka på träning, först fotboll sedan handboll .

Puss&Kram Lina
Höst!?

Måndag

Tjoo :)
Idag är det åter måndag och jag har varit i skolan som vanligt . Lång dag som görs lite kortare eftersom vi har slöjd (A) . När jag kom hem var ja med Becka , vi snackade, fikade och kollade på TV . Sen kom hennes mamma och hämtade henne eftersom hon skulle klippa sig . Hoppas det blev fint !!! Har ju också pluggat tyska idag vettni , vi har ju prov på onsdag ....

Puss&Kram Lina

Softdag med match

Heej (: Idag har jag bara tagit det lugnt och hjälpt ida att rensa sin garderob, Puuh , där var en del som skulle bort .
Men jag har inte bara haft soft tid idag, nej kl. 14.00 var det samling på Vilan eftersom vi skulle spela match i Önneköp klockan 16. (Haha fråga inte mig var det ligger men det var en liten byahåla lite innan Hörby tror jag, där var fett dött) När vi värmt upp och alla var taggade kom det fram att vi inte hade ngn domare, och det är ju rätt bra att ha elr hur!? ;) Så vi väntade en liten stund innan de ringde in en annan domare från Eslöv, vilket är en bit att köra. Så innan vi kommit gång hade vi väntat en TIMME .. Väldigt lång tid .. Väl igång gick det hyfsat, det var en jämn och tuff match som vi förlorade med 1-0 , FYYY PÅ OSS !!!!!
På söndag är det sista matchen och den spelas hemma mot Önnestad, serieledarna. Men jag har fått veta att Önneköp bara förlorade med 2-1 mot dom så vi kankse har en chans, vem vet . Sedan är det bara handboll som gäller , vilket ska bli rikitgt kul :) , spelade den första damlagsmatchen i torsdag NÅGONSIN i Knislinge , Cooolt :)
Vi förlorde med mkt , men nästa säsong när vi kommit in i det då ska dom få se :P

Hrrm , och i morrn är det skola. Denna helg har gått alldeles för snabbt .. :/
Men snart är det helg igen , ( or NOT)  HAHA

Puss&Kram Lina

Välkommen till min nya blogg!

Heej, idag har jag skaffat en blogg , ÄNTLIGEN :) Hoppas att ni kmr tycka den är intressant att läsa och jag ska försöka vara så aktiv som möjligt .

Puss&Kram Lina

RSS 2.0