Grey's anatomy

Ikväll är det Grey's anatomy som jag bara måste se!, har sett på reklamen ngt med Izzie och barn !?!? Kl.21 sitter jag bänkad framför TV för jag måste se hur allt löser sig!, om inte ngn här i huset ska se Top Model elr Heroes.. Vrf ska så många bra program vara samma tid ?!

Men ikväll - GREY'S ANATOMY !


Snart halva lovet gått !

Snart har halva lovet gått och jag har inte så ngt knappt ! .. Hrm , vrf ska alltid loven gå så fort!?

Badhuset !

Hellojsan alla !
Idag har jag och sys varit hos farmor o farfar och ätit god mat :) , sen drog vi till badhuset där vi hade lite smått roligt ;) Skulle haft filmkväll ikväll , men Linn dissa oss eftersom hon skulle dansa ;P haha , så det får bli på lördag ! , och då MÅSTE det bli !!!!!!!! <3

Hel möjsig tisdag i morrn och jag kan göra vad jag vill? , men vad? :P

Puss&Kram

Hej Söndag !

Söndag idag, vilket betyder ett helt härligt lov framför oss :) Yeeah .
Har inte så mkt bestämmt, ska ha filmkväll med Emma o Linn , träna o lite så .. sen får vi se vart resten leder. Ska iaf inte överanstränga mig :P

Vad ska ni göra på lovet?
image5

Puss&Kram

Hemarbetsdag

Har haft hemarbetsdag idag, det gick väl rätt så bra . Har iaf börjat med självbiografin :) Och teknikarbetet är klart.
Längtar verkligen till den 16 nov, för då har vi lämnat in allt och behöver inte oroa mig längre. Vissa vill skjuta på det så länge som möjligt, men jag vill ha det gjort så man inte har det framför sig hela tiden, elr vad tycker ni??

Ikväll kmr mamma hem :)

Puss&Kram


Cabaré = Superbra!

Idag har vi äntligen kollat på cabarén, den var mkt bra :D Alla var så duktiga. Jag önskar att jag kunde sjunga så bra , haha . Snart ska man då träna, både fotboll och handboll , men det är sista gången för sen börjar fotbollen inomhus på söndagar :)

I morrn har vi hemarbetsdag, vilket betyder självbiografi .. Men jag tänker först SOVA ;) På kvällen kmr mamma hem och sedan väntar en härlig helg med ett härligt lov :) Yeeah :)

Puss&Kram

Hemhjälp? , Nejtack!

Nu är mamma iväg vilket betyder att pappa, jag o Ida får klara oss själva ngr dagar, inte hela världen elr hur!? Men alla, okej inte alla, men nästan, tror att vi inte klarar oss och kmr med mat som kan räcka till en hel armé och ringer hela tiden och frågar om vi behöver hjälp. Visst kan det vara skönt att ngn kommer hem o lagar mat till en och så, men vi klarar faktiskt oss mkt bra själva också. Såklart menar ingen illa och jag är evigt tacksam, men i måttlig mängd tack! :)

Därför så säger jag - Hemhjälp?, Nejtack !

Puss&KRam


Sööndag

Idag åkte mamma till Dubai , den lyllosen ! Har bara softat idag o varit hen duktig flicka (A)

Mässan igår va rolig! ,Modevisningen var den bästa !  :) :)

Måndag i morrn - Skola

Ingen match, suck ..

Jaha , det blev ingen match i går eftersom vi inte hade lag, var ä alla ?!?! Så vi fick träna med 6 pers, skojskoj ...
Efter träningen följde ja me Emelie hem eftersom jag skulle sova där ! Vi lagade god mat o kollade lite på idol. Sedan kom Nellie och vi sjööng :) haha . När Nellsan gått kollade vi på Terminator, elr inte vi , haha jag somnade. Vi gick sen till sängs kl 2. Sov gott till halv tolv o käkade frukost :) Emelie o Markus behövde nya sängar och jag åkte med fam. Ohlsson in till stan där vi sedan träffade mamma ! :) På vägen hem körde ja o mamma till fam. Nero där vi kollade på deras valp!, MKTMKT söööt !  VILL HA! :)
Nu ikväll ska jag o mamma på mässa , sen i morrn åker hon till Dubai ! Vill också följa med , men jag får inte plats i resväskan ;)

Puss&Kram o trevlig resa mamma <3

Redovisningsdag med katalog utdelning

Idag har vi haft redovisningsdag i skolan det gick mkt bra, o soft :) Vi hade först eng, sen lite matte, har äntligen blivit lite struktur på matten nu, det var på tiden ! :) Jaa , sen bjöd pia på fika o delade ut katalogerna!, det var på tiden :) , alla har ju hunnit ändras tills nu ;)

Ikväll ska jag spela match i Halmstad så jag är inte hemma förrän sent i kväll. Hoppas det går bra !

Puss&KRam

Ppt, ORKA!

Jag ska redovisa min ppt på fredag, men allt har gått snett :/ , Och nu vill inte mitt ppt öppna sig, finns bara ett ord , ORKA!!!!! Varför kan det inte bara gå smärtfritt ngn gång??!!

Idag har vi kollat på skolbio, hata göteborg. Den va rolig :) Åkte sedan hem till Becka där vi kollade filmer när hon var liten :P :) SÖÖÖTO .

Ahja , ska snart se på fotboll , HEJA SVERIGE !

Puss&Kram


Vart tog bilden vägen?

Ja, idag stängdes det analoga tvnätet ner här i bygden ;) Fått två samtal där vi fått förklara hur man gör en kanalsökning. Nu kan jag inte längre kolla på TV i mitt rum, jag kan inte säga att det är ngt jag brukar göra men ändå, nu får jag hålla mig till filmer ;)

Har varit i skolan idag (som vanligt) och jobbat skiten hur mig, elr kanske inte .. haha.
Kommit hem och gjort om HELA min PP eftersom den inte gick att öppna här hemma, så jag va tillbaka till ruta ett. Men nu är jag klar, nästan iaf, ska lägga in lite ljud o så. Men den kmr vara färdig till på fredag för då ska jag redovisa.. KLUNK .

Ingen träning idag , o tur är väl det eftersom jag har hållt på att somna hela dagen. GÄSP.. måndagar..

Men i morrn är det tisdag vilket betyder att det bara är tre dagar kvar till det är fredag! :) YEAH!

Puss&Kram

Dags att uppdatera, jatack!

Hej, kände att jag måste uppdatera min blogg :)
I torsdag var jag på gymnasiemässa och blev helt snurrig .. hrm. vad ska jag gå? Samhälle ekonomi, samhälle global elr kanske internationell i H-holm, shit , vad mkt det finns att välja. Rena rama djunglen. Efter mässan gick jag o Lisa i stan. Kollade bl.a in södertorget :) Vi tog sedan bussen till näsby eftersom Lisa skulle hämta affisherna till cabarén på prinexpo, de va mkt fina! Sedan kom min kära mamma o körde oss till mässan igen, där gick jag med mamma o Lisa med sin pappa. Ännu mer snurrigare blev det nu :S Mitt i alltihop gick brandlarmet! Typiskt, jag skulle ju skynda mig eftersom jag hade handbollsmatch.. men jag blev lite sen men så blir det ibland.

Igår var jag bara med syster HELA dagen! Mamma o Pappa var i Tyskland. Jag körde Ida till hennes match där jag jobbade i kiosken.- Efter deras match spelade p93 så vi kollade på dem också :) Sen snabbt hem o packa väskorna eftersom vi skulle till österrängbadet där hela idas lag va o Vesna, tackolov för det ! ;) Innan vi körde hem körde vi till stan o köpte hem varsin kebab , mums! , Kollade sverige-lichtenstein, 3-0 . BRA!

Idag ska jag spela handbollsmatch mot Vinslöv!  PANNBEN!!!!
image4

Puss&Kram

Hej låååånga onsdag

Ja , idag är det onsdag vilket betyder lååång dag i skolan. Men jag klarade mig idag också :) Har väldigt många arbeten att göra just nu så man har alltid ngt att göra . Efters skolan va jag med Becka en liten stund o vi käkade hennes goda hemlagade köttfärspaj, MKT GOD!

Jag kollade igenom lite bilder på bilddagboken idag , o jag hittade konfa bilder ! , Shiit vad kul vi hade! :) Tänk att det va så längesedan nu.

I morrn är det gymnasiemässa, vi ska dit halv tolv, samtidigt som ALLA kristianstads högstadieskolor, jag väntar mig MYCKET folk , menmen vi får ju sluta klockan ett ! :)

image3

Puss&Kram

Äppeltavlan

I natt sov jag över hos Rebecka igen :)
Jag följde med Becka o hennes familj till Österlen där vi bl.a kollade på äppeltavlan. För er som inte vet vad det är , är det en STOR tavla gjord av bara äpplen, i år föreställde tavlan Carl von Linné. Där strosade vi runt o käkade korv :) Sedan åkte vi till musteriet i Kivik. På vägen hem stannade vi på Bo olssons i Tommelilla. Där handlade alla ngt utom jag :P haha.
Nu sitter jag här o softar, har kollat på top model reprisen och pluggat lite tyska som vi har tills i morrn . Nu behöver jag bara förbereda mig mentalt inför nästa vecka, HAHA .

image2
Så här ser äppeltavlan ut !


Becka dagar <3

Hejsan allesammans!
I natt har jag sovit över hos Becka. Vi cyklade till Kulltorp igår kväll . Men det blev inte särskillt lyckat. Först så var det väldigt mörkt på vägen vi cyklade, men det fixade vi lätt med en ficklampa! :) När vi kom fram var där typ inget folk så vi cyklade o mötte Ellen o Linn. Men vi cyklade en JÄTTE omväg. Men när vi väl träffat dom var det inget folk typ där vi va, så vi stod och dösnackade lite :P , Efter kankse en halvtimmes dösnack cyklade jag o Becka hem igen , så man kan säga att vi hade en lite cykelkväll igår ! , haha men vi tröstade oss med att vi brännde många kalorier ! haha Becka är bara för underbar! <3 Nu ska jag snart åka till Tommelilla och spela en bowlingturnering men folk från pappas jobb. Sen hämtar vi becka för vi ska jobba i Kiaby ikväll .
Önska mig lycka till :P

Puss&Kram Lina

Bubblare

Idag har jag varit bubblare i skolan, ( jobbat i vårt café i skolan ) . Det var hyfsat soft , men inte särskillt roligt att städa o torka alla bord i matsalen , UUUURK! Fy vad grisit det är i matsalen efter att alla ätit ! Och ja, Becka var sjuk idag så jag stod med Emine, och lite Erika . Haha. Vi var färdiga redan vi tio över två ( vi går till tjugo över tre på måndagar och onsdagar ) men jag gick på tyskan eftersom vi hade genomgång om imperativ, säger det er ngt!? haha , knappt mig heller :/
Kom sedan hem, ringde becka snuttan, snackade lite med henne. Sen pluggat No, vi har prov i morrn . Kollat lite på the voice och softat lite om vartannat.

Puss&Kram Lina

RSS 2.0