Helt vanlig tisdag, fast jag är ledig :)

Här försöker man vara hur snäll som helst, och vad får man tillbaka, inte ett skit!! Livet är allt bra orättvist.

Hursomhelst. Var med Becka igår hos tandläkaren och det var ju trevligt, vi hann också med en liten fika :) Mumma :D
Väl hemma tog jag de lugnt o lite så. haha, lite väl lugnt kanske för märker att min buss går snart! hjälp. så jag byter om snabbt o snyggar till mig lite (så gott det går) Sedan bär det av till stan för att möta Emma o Linn! Vi käkar på house of bagles, vilket för övrigt var nästan helt fullt, och kollade på high school musical 3. haha inte alls mkt folk i salongen så jag får en soffa för mig sjävl :D
Filmen var helt okej, den är gullig o så, men kanske lite för bra för att vara sann. Menmen , det är väl det som är det gulliga ;)

Ikväll blir det träning (Jon ska träna oss) och sedan blir det pizza med flicksen efteråt! Mumms (:


Beckasnäcka, söt som socker! <3


Snyggingarna Emma och Linn på bion :) <3

Puss&Kram

kort sammanfattning

Lördag var det jobb hela dagen 8-18 skiitmkt att göra ;) Sedan buss till emelie o jobba på en fest , roligt.

Sedan match och hälsa på morfar. På kvällen begav jag o emma mig till jensa. han bjöd på god mat , tackartackar! :)

Nu ska jag följa med becka till tandläkaren och sedan blir det hsm3 på bio ikväll :) Göttans :D

Puss&Kram

Bokat biljetter! :)

Haha nu har jag o Emma bokat biljetter till HSM på måndag! haha , vill man vara i tid så vill man :) Vi fick iaf mkt bra platser! Me like!

Är i skolan nu och har haft SV en liten stund. Vi kollade bara på när alla spelade upp sina pjäser ;) På onsdag efter lovet ska vi som har pp redovisa i aulan(!) och det kommer ju.. blir bra

Börjar snart SH, sen bara en lektion kvar! och vet ni?! sen är det LOOOOV! Wiiihoo!

Inget bestämt efter skolan, men i morgon blir det jobb, kanske sova hos emelie och på söndag match  :)

Puss&Kram

Skööönt

Så Häääärligt! Bara en dag kvar innan lovet, och inga fler prov! Jag gillar läget starkt!

NK provet gick bra, tror jag!

Och ikväll är det handboll som gäller! Holst ska träna med oss :D Wie! haha

Bosse har slutat som tränare och jag o Annie ber Jon att träna oss igen! Hoppas :)

Puss&kram

Sovmorgon !

Godmorgon!
Jag sitter fortfarande hemma eftersom vi inte börjar förrän tio över ett. Gött va? Så nu ska jag skriva min labbrapport och plugga lite NK. Har ju prov på torsdag!

Ikväll är det handboll! Åh, vad jag längtar! Tränade ju inte på HELA förra veckan!

Just det! Har ni hört att VM i handboll 2011 ska spelas i Sverige och några matcher även i Kstad! Helt sjukt kul tycker jag! Jag ska se så många matcher jag kan iaf ! :D

Btw, jag har inte anmält mig till talangutvecklingen ännu.. Vi får se hur jag gör ;)

Nej, nu väntar labbrapporten på att bli klar!

Ciao!
Puss&Kram

Fundersam

Ja, nu är jag lite fundersam. Ska jag anmäla mig till talangutvecklingen på söndag?, kan bli kul. Men kan också bli kass. Jaja, får se ;)

Idag skola, med gympa :) Jag inhandlade också ett par stövlar! :D Är dock lite osäker .. kanske lämnar tillbaka dem, ni vet hur jag är... beslutångest ;)

Puss&Kram

Sammanfattning :)

Nu har jag precis duschat :) Har jobbat o kollat handboll.

Igår skulle jag och Emma ha "spadag". Först skulle Emmis göra fina naglar i Hlm, det kunde väl inte ta så lång tid så jag följde med. Men oj, det tog 2,5 timme! Helt sjukt. Trodde vi skulle hinna hem och ha det mys. Haha det lyckades ju inte kan man säga. Och till råga på allt var vi nära på att missa tåget. På en timme hann vi: Vara hos "Nagelkamilla", springa till tåget, åka tåg till kstad, hämta moppen på fantasi (tack flickor) och kommit hem till mitt place. Haha slå det ni  ;)

Sedan gjorde vi good mat , det blev mackor i ugnen med köttfärs o sweet chili. Det blev MUMMA :D Så här såg det ut:


Sen på kvällen kom Beckasnäcka, vi kollade tv o film. Mysigt! :)

Puss&Kram


Muntlig redovisning

Ja, nu är det gjort. Den muntliga redovisningen om socialdemokraterna. Det gick kanske inte skitbra, men vi genomförde den iaf. Haha, den blev så lång så att några kanske somna tom! Shhit! Aja, gjort o gjort o det är skönt att ha en punkt avklarad iaf!

har lunch nu, sedan Engelska, sen slutar vi! wiho!

Btw, jag o Emma ska ha mys dag i morgon! Åh jag längtar ! :)

Puss&Kram

Fredag i morgon! :D

Hallå!
idag har varit en helt okej dag. Det är ju trots **** fredag i morgon! Det är helt sjukt vad veckorna går snabbt! I morgon är det också match i Tollarp och jag SKA vara med. Även om jag är lite hostig.. Jag mår faktiskt mycket bättre idag ;)

Skrev historiaprov idag, så sköönt att ha det gjort . det kändes helt ok!
Hoppade över träningen idag med, lika bra att spara sig, så jag har varit lite rastlös. Men jag har knåpat lite på min engelska och kollat film så jag har överlevt. Skulle dock behövt räkna matte, men tro det eller ej, jag glömde boken i skolan.. Så det blir att ta tag i det i morgon eller lördag..

Har inga planer för på lördag heller, mina päron i Tyskland och Ida spelar Sm i handboll. Får se om jag hittar på ngt skojjsigt :D

Söndag är det jobb 12-18 som gäller.

Vad ska ni hitta på?

Åhh, jag o Becka snäcka skulle kolla på cabaren idag, men det var ingen.. De visar den bara i morgon kväll.. Och då kan inte jag. Ahja, livet går vidare.

Åh, hjälp fick en liten hostattack igen . Host host.

Jaja. Blir väl lite plugg på glosorna o kolla tv nu ikväll!

Puss&Kram

Hellooo

Ge mig lov och mys dag nuuu! Jag o Emmsan är väldigt eniga på den punkten! :) idag har det blivit plugg o ingen träning, förkyldningen håller i sig..

Men min morgon började bra! Jag gick upp klockan 6 (!!!) helt okej pigg faktiskt, duschade gjorde mig iordning o så i lugn och ro. Åt frukost o drack honungsvatten, fatta vad gött o skönt för halsen det är! Ni borde verkligen prova. Det är farmors tips ! :)

Skolan rullade på, på historian blev vi allmänt stirriga, prov i morgon ju! Men så säger Min Emmaklämma en helt iqbefriad sak(förlåt emma, men jag vet att du bjuder på den!) och asgarv bryter ut :D Heelt underbart. Det behövdes. Väl hemma plugg som gällde.
Idag:
Historia - prov i morgon
Eng - Frågor till fredag
Muntlig redovisning - i morgon (fredag)

+ att jag har mattebeting till fredag

förstår ni varför vi vill ha lov?! haha

Nej, nu ska vi inte vara sådana, men ibland är det skönt o klaga! Det är ju trots **** torsdag i morgon, vilket betyder att det snart är helg. Sen bara en vecka kvar till lovet! Yeea!

Och jag MÅSTE verkligen snacka med Emmalisa när jag kan komma upp till henne, saknar henne som tusan!

Puss&Kram


Min Emmaklämma <3

Tisdag

Vaknade helt igentäppt överallt, näsa hals huvud, usch! Men jag masade mig upp och gav mig iväg till skolan. Nytt schema, vi började tydligen fem i halv tio idag, jag blev bara 5 min sen som tur var ;) NK, med labb, typ rensa avloppsvatten, guuuud vad mysigt. Right? Meeega lunch = plugg, till viss del iaf.. (a)
Shiit vad mkt det blev i skolan helt plötsligt, inlämning o muntlig redovisning på fredag, Hi-prov på torsdag och Engelska uppg till på fredag. Och det är ju inga lätta saker.. aja, tur att det är höstlov snart! Känner att skoltröttheten kommer krypandes..

Min förkyldning stoppade mig från att spela match, men jag var där o tittade. Bra kämpat! Troligen ingen träning på hela veckan så jag kan bli riktigt frisk, iaf helt okej tills på fredag, för då är det match igen. Jag tänker vara med helt enkelt!! :)

Pappsen ska till Gbg i morgon han ska även låna datorn min, så jag får låna hans ;) haha

Puss&Kram

Kreativa Lina !

Var förresten ute o gick igår! Underbart. Fotade också lite vid sjön.

Håll med om att vi bor på en vacker planet ! :)





Puss&Kram

host host

Jaa.. trodde jag haft min förkyldning. Men nejdå! Nu har jag börjat hosta som en dåre. Tror snart jag hostar upp lungorna. suck.

Skola idag, trevlans som vanligt (ta det som ni vill ;)). Matte, en ny sal, jag gick vilse så klart, Nk med brandövning precis när vi behövde det och så idrott.

Har också kört Ida till hennes handbollsträning på min nya moppe. I max 30 (!) km/h. Jag får inte köra snabbare eftersom det är ny motor men efter 30 MIL får jag. Fatta, 30 mil!! Det är hur långt som helst, jag som bara har kört nästan 2 .. uschja!

I morgon blir det skola, sedan handbollsmatch. Jag vill verkligen vara med så snälla förkyldning, låt mig! Har även match på fredag i Tollarp. Därimellan träning, om jag kan !

Nej, nu måste jag hjälpa mamma med maten! Idag blir det spagetti o köttfärssås! MUMS !
Btw, måste jag nämna att jag pluggat idag såklart. En vardaglig rutin numera..

Puss&Kram

Klassfest

klassfest hos Holst igår. Och det var väl trevlans, haha . Men tiden med emma innan o efter var snäppet bättre ;) Tusen tack!
Vi var uppe tidigt idag eftersom Emma skulle till Malmö o kolla på high school musical och shoppa, lyckost ;) <3

Idag blir det nog kolla handboll med Ida kanske lite plugg också..

Puss&Kram


Duktiga Lina!

Tro det eller ej, men jag har städat mitt rum idag. Riktigt ordentligt faktiskt! Wihoo ;)

Det kändes bra att vila idag, tror jag behövde det. Bara det funkar bra i morgon kväll för då är det match som gäller.

De flesta drar sedan till Kuppa, men jag stannar hemma. Jobb väntar 6-12 på lördag sedan är det ferre i Broby :) Mee Like!

Puss&Kram

Åh, vad glad jag blir att det är fredag i morrn :)

Skolan

Hello ! Nu är jag i skolan. Sista lektionen idag.. göttans! :) Idag borde det varit träning , men nej. Jag känner lite i hjärtat.. troligen förkylning som är kvar.. Så jag laddar batterierna till i morgon! :)

Idag har jag skrivit tyskaprov. det gick helt ok! Men jag har också saknat Emmis idag.. hon är sjuker! Krya på dig hjärtat <3

Puss&Kram

Ny vecka

YeapYeap, nu är det måndag.. En helt ny vecka som kommer gå i handbollens tecken :) Idag var de spel mot P94, i morgon är det första seriematchen i Åstorp. Det ska bli superkul! Men jag räknar med en låång kväll ;) Sedan match på fredag. Så det är full rulle och det gillar vi ;)

Sprang coopers test idag, åh, va skönt att ha det gjort nu!!

En lektion i morgon - engelska. Jag ska nog möta upp Emma o kanske käka, sedan ska jag o mamma kika på nya handbollsskor :)

Puss&Kram

Saturday

Idag är det lördag :)
Det har varit jobb hela dagen för min del! Mkt att göra och kanelbullens dag ;) Tro det elr ej, men jag cyklade till jobbet idag minsann! :) En mkt skön känsla har jag kommit på! Det ska jag göra oftare!

Många skulle till björket idag, men jag stannade hemma.. Inte så sugen.

Igår var det filmkväll hos Jens och det var ju trevligt :)
Jag och Emma gjorde världens finaste kladdkaka!

Fin va?!

Puss&Kram

Fredag!

Nu är Beckasnutt här :)

Idag har jag har lämnat in min mobil som fick ett stort knas i morse. Så nu har jag en mkt grann lånemobil :)
Fredag idag, göttans som bara den! Ikväll blir det mys med pizza o film i Vä, me like!
Annars blir det jobb och lite annat i helgen.

Veckan har rullat på bra, härligt med kort vecka. Ons-fre :)

Matteprovet gick dokc inte så bra... Historiaprovet gick förhoppningsvis bättre, kändes så iaf :)

"Bara" Tyskaprov i veckan, ska därför inte göra mkt homework i helgen! Det gillas :D

Puss&Kram

RSS 2.0