Tillbaka

Nu är jag tillbaka från min lilla trip i Bulgarien!

Det har varit en mycket skön vecka, vädret har varit super varje dag. Dagen vi åkte hem var det lite molnigare, men helt okej ändå! :)

Dagarna började med frukost som liknade en utfodring av hungriga djur, helt sjukt! Alla åt ljust bröd, bakelser o lite frukt. Inte konstigt att de såg ut som de gjorde! Sedan begav vi oss till stranden, där vi var till ett tiden. Havet var fint o varmt, med mycket krabbor ;) För er som undrar va det grön flagg varje dag utom de två sista, då var det gul. Haha ;)

Efter havet gick vi till vårt poolområde vid hotellet. Det var mycket fint med både en vanlig pool, bubbelpool, barnpool, vattenrutschkanor och bar i poolen :) Helt okej om ni frågar mig ;)

Oftast var vi där till 4-5 tiden sedan var det dusch o dyl som gällde. På kvällarna åt vi på ngn restaurang sedan begav vi oss in mot centrum. Där blev det lite shopping och annat mys!

Det tråkiga var att alla var så sura, inte ett enda leende fick man av personalen. Det var samma överallt! ett stort minus..

jag skulle kunna skriva mycket mer.. men då skulle ni bara tröttna , right? så här kommer några bilder istället :

Lite av poolområdet
Lite av poolområdet

The Beach

Lite av hotellet

Middag i Nessebar

In the waves

Köra golfbil

Bulgaria!

Heej dar hemma! Bloggar fran ett soligt och varmt Bulgarien! Vi har det superbra har nere! Det har varit fint vader varje dag  .)  Idag har vi bara varit vid poolen, annars ar det havet som galler pa formiddagen sedan poolen! Ikvall ska vi till Nessebar, en liten by ar utanfor. Vi har bara varit i Sunny Beach pa kvallarna annars.

Vart hotell heter Kotva och ligger lite utanfor Sunny Beach, sa vi har fatt ga en del... i det varma vadret ar det ingen hojdaren, men det far ga! Lite shopping har det blivit .. kanske blir det lite mer .. vi far se!

Nehej, nu maste jag sluta! Ha det sa bra dar hemma!, Saknar er!

Puss&Kram from Bulgaria .!


det står 1-3..

..till Ryssland mot Holland och jag har ändrat uppfattning, jag tror på en final mellan Ryssland - Spanien. Ryssland spelar oerhört vacker fotboll och slutar inte springa även om de leder med två mål och det bara är 1,5 min kvar. Den kämparglöden skulle alla haft! Helt underbar! :)

Packat och Klart

Ja, nu är allt packat o klart för avfärden i morgon! Ser verkligen fram emot resan, längesedan vi åkte på solsemester.

Sitter och kollar på Holland-Ryssland, och ryssland är bra, riktigt bra! Men jag håller på Holland, jag tror att de kommer vinna hela EM ! Hoppas det iaf, för de spelar verkligen bra fotboll :)

Jag behöver nog gå igenom packningen snabbt i morrn bara för att vara på den säkra sidan, men sådan är jag alltid! haha måste ha koll vettni ;)

Puss&Kram

Midsommar

Igår hade vi en trevlig kväll! Jag, Lisa, Mathilda, Gabbis och Rebecka hade det allmänt myys! Vi gjorde god mat, dock inte couscousen, ;) Vi spelade också lite Wii, badade o snackade :)
Självklart var vädret som det alltid är på midsommar!, regn, sol och regn igen!

Idag vaknade jag hos Lisa efter en skön natts sömn i hennes soffa, jag älskar den! :)

Snart borde jag packa för i morrn bär det av till Bulgaria , kollade hur vädret skulle bli och det skulle bli super :) Yeeeah!

Nej, vad sägs om att ta tag alla sysslor så jag blir klar idag .. Jo. jag tror jag gör det!

Hejsvejs!
Puss&Kram

Midsommar!

Nu va det dags igen, midsommar hos Emmalisa väntar, jag ska alldeles strax göra mig i ordning, sedan bär det av till Hedentorp för att hjälpa Lisa :)

Vi får se vad kvällen har vatt erbjuda ! :)

Puss&KRam


2-0 ryssland!? Nejmen ojdå!

Pissed off. Det är vad jag här så pissed off så att jag nästan blir gråtfärdig. Jag skäms över att vara svensk.  Hur kan man spela en sådan dålig match.!?

När man är på planen springer man och vill ha bollen elr hur IBRA? Det är synd om henke som springer för två på anfallet för Zlatan springer bara när han känner för det!! Jovisst, han är bra när han nätar, men sen då!? Det blir för avancerad fotboll, mer enkelt som Henke tycker jag!


Dessutom om man har en yttermittfältare med i truppen och den första blir skadad, sätter man itne in den andra yttern då!? Nej då ska man köra med en anfallare på högerkanten. Vad är det för mening? In med Sebastian Larsson, han vet iaf hur man ska agera där!


Arrrgh!! Jag har så många känslor inom mig!


Till sist: Man går ALDRIG, och läs ALDRIG ,in i en match för att spela lika, oavsett vad det gäller går man in för vinst och kämpar till sista man! Även om det kan få ett bra slut efter oavgjort är det inget man går in för!

Kanske är det bara jag som fattat poängen med fotboll, nämligen att VINNA!

Arrggh!!!!!!!!!! Sorry för mitt utbrott, men det BEHÖVDES verkligen!


Händelserika onsdag!

En mkt händelserik dag måste jag säga!
Vaknar av att min dator trillar ner på golvet! Klockan är väl halv sex elr nått för pappa kommer inspringade nästan klar. Då har jag ****så somnat ifrån den igår. Haha så typsikt mig!

Dagen fortsätter med att jag o Ida tar oss till staden, först bibblan ( böcker till resan ) sen frissan! ****ing gick bra och efter frisörbesöket bjöd jag sys på lunch :)

När vi skulle hem övertalade Ida mig att köra till Eko, och eftersom jag är så snäll (right?!) körde vi dit snabbt. På vägen hem stannade vi till hos Becka o lånade fler böcker o hälsade på hennes kattisar! Sååå söta är dem!

Ikväll blir det träning, sen snabbt hem o kolla Sverige-Ryssland!

Puss&Kram

Musik

Nu ligger jag i sängen efter en hård(!?) dag på jobbet o lyssnar på underbar musik.

Det har blivit Low,take a bow, speeding cars o nu fields of gold!

Imorrn är jag ledig o då ska jag o sys till stan för klockan halv ett är det jag som sitter hos frissan o klipper av håret ! :)

Puss&Kram

Tusan!

nu funkar inte msn mer så det är lika bra att jag lägger mig. ..
Sorry att jag inte hann förvarna att jag stack via msn , men jaja .
Godnatt!

Puss&Kram

Måndag

Om tio och en halv timme ska jag vara på jobbet igen. Det är hårt, men definitivt värt det !

Idag har jag äntligen fått sova ut, iaf till Blue Water High :) Sedan var det jobb 13-19 med Sara o F:et . Det rullade på bra! Emma och Mie var tillbaka efter deras lilla trip i Hultsfred. Så nu är bossarna tillbaka ;)

Ikväll blir det lugna puckar eftersom i morrn ringer klockan kl. 5

Puss&Kram

ohja!

Har nu jobbat hela dagen, så lite trött är jag **** ;) Igår efter jobbet drog jag till Vilan o kollade på KDFF - UIK. Vilken dålig match! Jag som hade hoppats på att få se Marta in action, men nejnej, hon var avstängd. När jag läste det för ngn ddag sedan, tänkte jag att det kunde bli en bra match iaf. Men även där hade jag fel! Så efter 70 spelade minuter åkte jag o Ida hem. Jag snabbt in i duschen, för där hemma väntade den traditionella vattenfesten på andra sidan gatan. Det var lite smått trrevligt faktiskt!

Kollade på matchen swe-esp, och jag blev så BESVIKEN!! De kunde väl stoppat det spanjorerna i 30 sek till!!! Ahja, de får ta nya tag mot Ryssland.
Zlatan hade ont i knät, Henke var slutkörd, likaså Elmander, och Rosenberg har jag aldrig gillat! Hoppas Lagerbäck låter Sebastian Larsson vara med från start, han är ju yttermittfältare, det är ju inte Elmander! Kör med Henke o Ibra och byt in Elmander senare i matchen! :)

BTW!!! Idag stod det klart att vi ska åka till Bulgarien den 22:a. Helt underbart, och efterlängtat!

Jag ska försöka få igen alla timmar jag missat nu så ..
Puss&Kram


Det är fredag den 13..

.. och dagen börjar inte bra. Klockan ringer fem i fem och trött som bara den masar jag mig upp o gör vid mig. Jag tror nämligen att jag jobbar 6-15. Kör till jobbet o träffar Sara, nejmen vad gör hon här!? Då visar det sig att jag inte jobbar förrän 13-19. Allmänt trött på livet får jag köra hem igen. Väl hemma bestämmmer jag mig för att gå en runda. Efter en 45 min skön runda säger jag hejdå till mamma o lägger mig i soffan för att kolla på en film! jaa .. som sagt en konstig start på dagen!

Så hela eftermiddagen får gå åt jobbet. Jag som hade hoppats på att vara hemma vid tre idag,, Men det blir stängning idag tillsammans med Ylva och F:et.  Puh!
Men i morgon och på söndag vet jag säkert att jag jobbar 6-15, så det så! ;)

Puss&Kram

Ledig idag!

Idag var jag ledig o spenderade dagen med Becka. Hon kom igår o sov över hos mig, mys! Vi bestämde oss för att åka in till stan idag, efter ett tag träffade vi Ellen som jobbat. Jag hittade också ett par byxor, :)

Sedan var det träning som gällde för mig, GÖTTANS! Det var ngn klubbkväll på intersport på Härlöv så efter träningen körde jag dit o mötte pappsi, :) Hittade nya fotbollsdojjor! Tyvärr har mina underbara röda börjat ge med sig ...

Imorrn är det jobb 6-15 som gäller så, samma tid både lördag o söndag!

Puss&Kram

Onsdag!

God Morgon! Sitter i soffan och har precis ätit och kollat schemat inför Beachsoccern. Det visade sig att jag o Rebecka fick ansvaret att dela ut alla tider, hrm?, jaja. vi får se hur det går :)

Igår åt jag o ida hos farmor o farfar, sedan körde jag till Lisa! Hade hoppats på fint väder så vi kunde ta det lugnt hos henne, men nejdå! Mulet o blåsigt! Men trots vädret tog vi två dopp ;) haha !
Bestämde oss att köra till stan en runda där vi fikade o hade det allmänt mys! Hittade en skjorta på hm också, där ser man! Jag fick också titt på 9c film från Spanien, och jag kan säga att jag gärna hade följt med. :)

Neejhe, nu måste jag dammsuga,på mammas begäran :) Sedan väntar jobb 13-19.. vilket betyder att jag inte hinner träna idag heller! Arrgh! Jag får dårdimpen!

Puss&Kram

Varma Söndag, elr vilken dag är det egentligen?

Ja, skönt härligt väder idag igen! Har jobbat 12-18 idag så jag har inte kunnat njuta av solen så mkt, bara att det blir sjukt varmt på jobbet.

Igår efter jobbet, (jag vet att jag jobbar mkt, men cash;) ) grillade vi här hemma, sen körde jag till Becka. Där körde fyrhjuling! Mycket skoj ¨måste jag säga! Vi kollade också på step up. Efter filmen kom Thess o Johan, ! Lite förvånande men skoj! :)

Btw, alla dessa fria dagar gör mig helt snurrig!, vilken dag är det egentligen? :) Men härligt på ngt vis att man inte behöver ha koll på allt :P

Puss&Kram

Sommarlov!

Heejsan alla! Idag är det första sommarlovsdagen! Vi har varit hos morfar idag o fixat lite. Sedan åkte jag till Hanaskogs badet o träffade Emelie o co. Mys!

Igår va en ganska vemodig dag egentligen!, Sista gången med klass 9a. Efter avslutningen fikade vi ngra från klassen, sen  var det jobb som gällde för min del! Väldigt många tårtor att leverera! Sedan blev det student hos Axel, så det blev inte ngn runda till tivoliparken.. menmen!

I morrn vankas det jobb igen och jag infinner mig på företaget 8-18! :)

Puss&Kram


Today is the day..

ja, idag är dagen! Jag ska på avslutningsmiddag ikväll, och det ska blir sjukt skoj! Det ska bli kul o se hur alla har klätt upp sig o så. Funderar på att ringa till Beckan så vi gör vid oss tsm, haha det är ju halva nöjet :) Becka kommer bli sååå fin, jag såg hur hon skulle se ut igår! Mums . tss :P

Idag har jag varit i stan med mamma o Ida, köpt lite studentpresenter o så .. very trevligt :)

Igår efter jobbet cyklade jag o Ida till Rebecka där vi hälsade på lammen på dagiset , vilka små sötingar måste jag säga! Men lite rädd för mamman är jag **** ..

Det visade sig att mamma inte alls kunde köra oss till middagen ikväll. Så jag har flörtat med kusin vitamin Lollo :) 

Nejmen nu ringde becka!, vi får se hur det löser sig, jag tänker iaf ha en trevlig kväll :)

Puss&Kram

Tisdag

Heej! Nu sitter jag hos Beckan! sov här i natt. Hela dagen igår tillbringade jag i solen! Göttans! Sedan kom Becka o vi badade i vattenspridaren! :) ida spelade match igår kväll och jag fick med Becka dit!? helt otroligt! :) Vi fick stå i den väldigt seriösa kiosken ;) Men så kom Alex pappa o undrarde om jag var kamratstödjare, jag bara vaddå!?, sen kom jag på att vi skulle käka pizza tsm alla kamratstödjare! och så hade jag glömt ddet!!! Hur kunde jag !? jaja, det vr bara att acceptera situationen,

Kom sedan hem till becka o hade det mys.!

ringde från jobbet idag, de behöver hjälp i eftermiddag så jag får rycka in! :) Missar dock träningen hela veckan!, jobb idag, middag i morn o jobb på torsdag! jag får hålla ig¨ång här hemma på ngt sätt!

Btw, glömde skriva det innan men jag o Mie är det nya radarparet på företaget, undrar om det är henne jag ska jobba med idag igen!?, elr nej . jag tror det blir emma :)

Puss&Kram

Ännu en söndag till ända!

Guten Abend! Idag har varit en varm dag!
Dagen började med att klockan ringde 5.00. Hyfast pigg(!!!!) gjorde jag mig i ordning till jobbet. Moppeturen dit var fruktansvärt kall, men det tog man igen senare under dagen :) Efter jobbet blev det stranden i Åhus som gällde, vi hittade en blåsig o väldigt lutande plats, UTMÄRKT! (elr inte) Vi stod inte ut allt för länge.

i morrn är jag ledig o jag funderar starkt på att masa mig till stranden ..!

Kollat både handboll o fotboll idag ( TV). Förlust dubbelt upp. och inte nog med det! Sverige missar OS i handboll!! , hur kunde det gå till?! jag ska villigt erkänna att jag var hyfsat förbannad här hemma.!

Lisa o hela 9c kom hem idag! Välkomna tillbaka till Sweden! :)

Puss&Kram

RSS 2.0