Snipp snapp slut

.. så va äventyret slut.

Nu är jag hemma i fina kstad. Allting känns precis som vanligt och nu är jag redo för att leva lite Svensson-liv. 

Jag är väldigt glad och ångrar inte en sekund att jag åkte till USA för ett år. Det mest händelserika och roligaste året i mitt liv! Så många nya upplevelser och en helt annan livsstil, ett år jag aldrig kommer får tillbaka. Funderar någon över att åka som au pair så kanske ni kan lista ut att jag verkligen uppmuntrar er att göra det :) Jag har fått lära känna och kommit närma en amerikansk familj som också blir mina vänner för livet. Likaså är det med alla andra au pairer man träffat, vi kommer alltid ha något som håller ihop oss! :)

Tack till alla som bidragit till ett fantastiskt år, nu ska jag bara njuta av att vara hemma med nära och kära. Kommer sakna NYC och allt därtill, men det är här jag hör hemma. Iaf just nu! 
 
 
Mission completed!

Och så va det över...

Hej godingar!

Nu så, nu är äventyret på västkusten/Hawaii slut. Vad konstigt det känns, som man längtat till de här veckorna och så vips har dem passerat. Hursomhelst har det varit en väldigt lyckad resa! Jag har fått se så mycket under väldigt kort tid och allt har gått relativt smidigt! En uppmuntran till alla som har möjlighet att resa runt i USA, gör det!! Jag ångrar det inte en sekund, så mycket häftigt att se och så många historier att berätta för barnbarnen ;)

Jag måste ju faktiskt tacka Ellen också, min resekompanjon som gjort denna upptäcktsfärd minnesvärd och rolig. TACK ELLEN :) 
 
såklart packning. Jag kan inte fatta det. Snart ska jag lämna detta... Hoboken har verkligen varit mitt andra hem och jag har trivts sjukt bra! Det är lite bittersweet att åka hem.. Men sånt är livet.

Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla lite serier och imorgon ska jag äntligen få pussa på mina fina prinsessor igen :)

 
Puss & Kram

Hike!

Aloha!

I förmiddags åkte vi till Kratern Diamond Head och hikeade upp för den. Väldigt fin utsikt över Waikiki Beach och Hanuma Bay (tror jag det var). Svettigt var det, men också en rolig omväxling gällande träning. Sen har vi parkerat våra inte så brunbrända kroppar (när kommer färgen liksom!?) på stranden respektive poolen. Ikväll väntar middag på Cheesecake Factory för att citera Ellen "Där är man ju garanterad en god middag", haha och jo visst, så är det ju faktiskt :)




Puss & Kram

Surfin' USA

Hej!!

Idag så har vi då provat på att surfa. Sjukt kul och inte alls så svårt som jag trodde! Dock blev man duktigt trött i armar/axlar/nacke efter allt paddlande. Efter nästan två timmar i vattnet var vi ganska slutkörda om man säger så, men som sagt, väldigt roligt. Dessutom en upplevelse man sent glömmer :)

 
Jag  vet att ni undrar, ni som känner mig vet att jag inte kunde stått upp HELA TIDEN. Så här kommer den, faceplanten a la Lina goes surfing:


RSS 2.0