Dålig uppdatering..

Jaa, jag vet dålig uppdatering. Men jag helt enkelt inte haft tid eller lust. :)

Skolveckan har rullat på .
I fredags var vi i Hässleholm, det var finfint :) Somnade hos Linda, vaknade på samma ställe. Haha. Käkade frulle och lite så, sen var det jobb klockan 12. Stängning och skynda, skynda till bussen och knislinge. Mitt i allt dör mobilen. Så jag chansar på att gå hem till Emelie, träffar henne på vägen och drar vidare till någon kille ;)
Helgeåfestivalen var vårt mål. Även om det inte var så kul där ;) Bussen gick 00.00 och jag får skjuts av snälla Tina (Oscar) . Tusen tack!
05.00 - Klockan ringer och jag drar till jobbet. Trött som bara den. Jobbet rullade på och vid tre körde jag till farmor o farfar. Farfar fyller år i morgon :)

I morgon är det skola till halv elva, sen Lund med Emma. SHOPPA; SHOPPA SHOPPA! :) <3

Puss&Kram

Tonight

Tonight the night we gonna make it happen! :)

Freak


Freaak ;)

Glömde skriva att jag och Rebecka var på Vero Moda idag, på vår ENORMA lunch. Resulterade i en mysgul stickad tröja till mig och byxor o blus Rebecka :)

Måndag

Måndag. Skolan mkt soft måste jag säga ! Stackars Ellen, hennes kläddag var kanske inte perfekt! ;)
Rebecka har nu bytt klass from tomorrow. Och jag hoppas verkligen att Emelie får byta till min klass! :) Idag var jag hemma vid två. Ingen träning idag så jag har varit lite rastlös. Men har lagat mat o lite så iaf !

Puss&Kram

Today

jobb, snabbt köra hem i ösregn. Men då startar inte moppejävlen, ringer. Pappa kommer med bensin o verktygslåda(!). Provar igen, jojjemen. Den funkar. Hem snabbt som bara den. Byter om, tro mig, jag var dyngsur! sedan bar det av till Ikea. Shopping, mat och hemfärd. Myspys i soffan med bra film. :)

Imorgon blir det Tosselilla . haha (regna inte, snälla)

Puss&Kram

Vill ha!

Marinblå chinos från Gina Tricot
Svart glansig jacka med blommor från Gina Tricot.

+ .. en massa annat :P

Hittade dock inga pic.

Söderportare.

Nu så, nu är man söderportare. Känns ovanligt .. Igår va det upprop och samling med klassen. SP1B . Verkar vara en trevlig klass med massor av smart guys. Schemat helt ok, sovmorgnar och enorma håltimmar. Förutom tordagar, veckans dööödag. I vanliga fall har vi sovmorgon, men nejdå inte i morrn. Då ska vi vara i aulan 8.00 och välja språk. Sedan är det långa timmar, hela tiden, en lunch på 40 min, sen slutar vi 16.00 Wiiiho. Not .

Hursomhelst. Träning igår både fotboll och handboll. Handbollen var GÖTTANS!, ikväll är det fussball i Åhus som gäller.

Puss&Kram

Schema o klass

Har luskat ut min klass SP1B, känner inte allt för många  ;)

Schemat ser okej ut ,. Men jag är nervöös, tänker bara på uppropet. Hjälp!?


Jobbhelg

Blivit jobbhelg denna sista helg på sommarlovet (snyft).

Igår var det 8-18 tiden som gällde. Jodå, det funkade mkt bra med Johanna o Sara. Sara skulle iväg på artmade och jag skulle fira Lollo kusin. Så snabbt som bara den var vi klara , elr försökte iaf :)

Idag va det 6-12 som gällde. I eftermiddag/kväll ska vi kolla på Idas match i Edenryd, sen bär det av på bio. Familjen ska nämnligen se Mamma Mia! Efterlängtat, det var typ tusen år sen jag kollade på bio sist ;)


Getingar från uteserveringen USCH!

Puss&Kram

Besvikelse

Besvikelse i massor..!

Avskedsfest

Igår kväll var jag hos Emmalisa för avskedsfest. Där var många tjejer, god mat och trevlig stämning! Ni fattar inte hur mkt jag kmr sakna knytet! Men det kommer gå skitbra, det vet jag. Och Lisa, räkna med att jag kommer och hälsar på dig så mkt jag kan! :)

Eftersom ngr (inte jag!) hade glömt badkläder fick de sitta snällt och titta på ;)

Igår shoppade jag en del också minsann! Ett par skor, en kofta och en t-shirt! :)

Väcktes i morse av sys. Kollade på handboll swe-ger. VINST SVERIGE!, GÖÖÖTTTT :) Nu gäller det att de vinner mot Brasilien på söndag! Hoppas Hoppas!

Puss&Kram

Wednesday

Vaknar av att telefonen ringer. Mamma. Hon har köpt bullar och vill att jag ska förbereda frulle. Sagt och gjort.  Vi sitter på uteplatsen, trots lite duggregn. Pappa jobbar o Ida är i Ljungby så jag följer med mamma till Immeln och Ella, där det blev massor av fika. Åkte sedan till morfar och besökte mormors grav och fikade (!).

På kvällen va det träning i Åhus. Ett ord : GÖTT!

I morgon vankas det avslutningsfest hos Emmalisa, jag kmr sakna sötnosen i massor! <3

Puss&Kram

Today

Igår kväll åkte jag upp till Becka och hade det trevligt :) När vi vaknade i morse frågade Beckas mamma om vi skulle åka till Karlshamn, tjaa.. det verkar ju kul. Sagt och gjort, vi gjorde vid oss och käkade frulle på tjugo min! Väl framme hade det börjat regna, först lite . sen lite till. Så vi stannade inte allt för länge ;) På vägen hem körde vi inom Eko där jag handlade pennor till skolan minsann !

Sedan ikväll var det träning för hela slanten. Först fotboll, sedan snabbt ta bussen till Knislinge o då är det handboll som gäller ;) Idag fick vi träffa vår nya handbollstränare Dudde. Träningen var superkul och tiden gick snabbt, så jag tror det kommer gå finfint med Bo, som han egentligen heter ;)

Inga planer för i morgon, bara träning i Åhus 18.30 :)

Puss&Kram

God Morgon!

God Morgon solstrålar :)
Igår fick vi besök av våra nästkusiner Maja och Ella från Stockholm. De har varit i Skåne under hela sommaren och igår va de i lilla Balsby :) Underbart söta och redan stora, 9 och 7 år (!) Tiden går alldeles för snabbt ;) Anyway .. Vi käkade, kollade film, lockade deras änglalika hår, hoppade stutsmatta och var ute o letade grodor. haha !

Idag ska vi till farmor o farfar och käka lunch. Annars är inget planerat, kanske göra ngt med Becka i eftermiddag! Snuttan börjar ju skolan på torsdag! (a)

Puss&Kram

Helgsammanfattning

Hellu,

både i fredags o igår var jag i Hässleholm. Och det var mkt trevligt. I fredags käkade jag kinamat med flicksen. Kul att träffas igen. Igår träffade jag också dem! Många kända österrike ansikten, synd att vi inte hann snacka så mkt. Men shiiet vilka minnen man får tillbaka. Gaah!

Idag har vi spelat match i knislinge, vinst med 5-3. Men det var ingen höjdarmatch om man säger så . .

Imorgon är en ny dag och jag vet inte vad som står på schemat, bara att vi kommer allt närmare skolstarten . pust ..

Puss&Kram

I'm back

Efter tre underbara dagar i Göteborg är jag hemma igen! Jag åkte dit med Emelie och hennes päron. Vi bodde hos Mlis mammas kompis, Helen och hennes tre härliga barn. Sara 4år, Disa och Theo 2 år.

Vi shoppade, shoppade och shoppade! STORT me likee! så det har blivit två tröjor, ett par byxor och en klocka!

Idag är det äntligen träning som gäller, har ju missat två stycken. Innan det måste jag köpa en kalender för jag har schemamöte på jobbet efteråt (A)

Puss&Kram

Flummigt värre

Jobb idag , både på fantasi och sedan på hamnfesten. Så inget rajraj ikväll.

Men på jobbet idag var det allmänt flum, haha och jag gillade det! :) Särskillt våra små meddelanden till varann. haha

I morgon är det jobb igen, sedan är jag ledig hela nästa vecka till på lördag! Ska bli superduper fun!

Puss&Kram

RSS 2.0