Det blev lite trångt i sängen...

Hej hopp!

Vi överlevde förövrigt den enorma playdaten igår. Massa stim och stoj, men lyckat blev det! Synd bara att det va över så snabbt, menmen. Det blev ingen sleep over igår, utan vi kollade på Mary Poppins i min säng sen gick flickorna ner för att sova med mamma och pappa. 

Idag har vi varit i parken hela dagen, men några timmars stopp över lunch, men annars har vi varit i full gång! Slutade också med att jag blev själv med barnen ikväll, så IKVÄLL är det trångt i min säng. Två söta prinsessor sussar redan gott i min säng. Ska snart ta och krypa ner med dem hade jag tänkt. Får se hur denna natten går!

Imorgon är det fredag och jag har blivit lovad att sluta tidigare så då tänkte jag ÄNTLIGEN ut och springa igen. Har inte haft möjlighet sen i måndags.. Alla dessa missförstånd vettni!

Tagga inför helgen mina vänner, det ska jag göra. Här vankas det lång helg då det är Labor day på måndag, amerikanska högtider är väl för härliga ibland ;)


 
Puss & Kram

Fullspäckad dag! (skrivet tisdag)

Hej hopp där ute!

Idag har det varit full fart! Spenderade dagen på liberty science centre med flickorna plus Sandra och värdbarn. Skönt med lite aktiviteter så dagarna går lite fortare :) denna veckan har jag nämligen flickorna fulla dagar.

Efter lite missförstånd under kvällen då jag trodde jag behövde passa flickorna åkte jag tillslut till Brooklyn för middag med Sandras familj :) alltid lika trevligt!

Imorgon väntar en stor utmaning mina vänner, vi ska ha playdate med inte mindre än 21 barn (!!!!!). Ja, ni läste rätt. Det är lillans nya klasskompisar som kommer på besök, hon börjar ju nursery school nästa vecka!! Stora flickan ;) på kvällen är det då tänkt att jag och flickorna ska ha en liten sleep over uppe hos mig eftersom min värdmamma ska ha ett möta. Mysigt tycker jag, vi har pratat länge om det. Jag försöker få dem att se tangled eftersom jag inte sett den ännu, men det verkade inte så populärt ;) vi får se om jag lyckas!

Puss & kram


Helgen!

Hallå alla fina! 

Så har då denna helgen också bara swischat förbi! I fredags blev det stranden med Sandra och Nellie. Skönt att bara ligga där och lapa sol. Senare på kvällen så åkte jag till Sandra (jaaa, det har varit mycket Brooklyn-häng denna helgen och jag gillar't) där vi käkade kinamat och kollade på Män som hatar kvinnor. Jag sov över där sen, för tanken var ju stranden på lördagen med! Väl där så var det inte så fint väder, men det finns ju sämre sätt att spendera en lördagseftermiddag på så vi satt där och chillade ett tag ändå :) Hem till Sandra igen, lagade sjukt god mat och jag var grillmästare (MMMM; GRILLAT!). Efter att slängt i oss maten, okej kanske inte slängt men snabbt gick det, dukade vi upp lite ost, kex, snacks och vin och kollade på Flickan som lekte med elden! En heeeeeelt okej kväll om ni frågar mig! 


Nu ligger jag fortfarande i sängen, ska nog se några Friends-avsnitt innan jag gör mig redo för mitt sista (och denna gången hoppas jag verkligen det är det sista) au-pairmötet med vår nya kontaktperson. Elin är inte hemma, så jag får väl traska dit själv helt enkelt. Planen för kvällen blir väl mysis med Sandra när Nellie lämnat för Austrailen. Vi får se helt enkelt! Jag hade inte tänkt göra allt för mycket, imorgon börjar allvaret igen men bara i två veckor tills den nya au pairen kommer. SHIT!

Visst är det härligt med mat? ;) "Äta bör man, annars dör man".
 
Puss & Kram

Morristown och fina Malin!

 
Det var två mysiga dagar!
 
Puss & Kram

Morristown

Hej! :)

Först måste jag säga att föregående inlägg skrevs igår (onsdag) så jag har redan sovit en natt i Morristown!

När jag kom hit igår åkte vi till en stor lekplats med Malins fyra söta värdbarn. Väl hemma igen så lekte vi lite i källaren innan Malin slutade. Då gjorde vi vid oss för att åka in till Morristown! Shoppade klockor på century 21 (tänk att det fanns här ute med..), åt god mat på italiensk restaurang, pratade, drack vin, pratade, köpte froyo och pratade! Det var hur mysigt som helst :)

Idag åkte vi ut till en riktig amerikansk farm där vi plockade frukt och bär, åkte hövagn och klappade på djuren! Nu har barnen däckat på sina rum efter en rejäl lunch och om lite mindre än två timmar tar jag tåget hem :)

Det har varit väldigt roligt att se lite mer av new Jersey, jag menar bara att åka bil är ju en upplevelse i sig efter snart ett år inte suttit bakom ratten :)

Puss & kram

Som vanligt kladdar mobilen med att lägga upp bilder! Fixar det sen :)


Where there is a will, there is a way

Hallå!

Nu sitter jag på tåget till lilla Malin i Morristown! Tänkte spendera dagen och kvällen med henne :) äntligen får jag se hur hon har det :)

Igår så va det då äntligen dags för tatueringen. Så nöjd jag blev! Älskar den, precis så jag tänkt mig. Gjorde inte så farligt ont heller! Efter gaddningen igår åt vi lunch hos Sandra, åkte in till stan och avslutade med en drink vid seaport! Där är så mysigt att sitta.

Imorse hann jag också skypea lite med syrran och mammi, va ju ganska längesedan sist :)

Puss & kram


Så bra!

Hej!

Lördagskvällen blev hur bra som helst! Galna tjejer och massor av skratt! Det är vid sådana tillfällen man inser hur bra man har det här. Jag och Lisa gav Sandra en ram med bilder på oss alla och varsitt personligt brev till henne.

Söndagen började lugnt och sansat efter en natt i bean bagen för mig. Riktigt god frulle för att sen åka till stan och Washington sq park som är en väldigt mysig park med mycket livemusik och folk :) vi åkte sen hem till mig för Tacos och allmänt söndagshäng. Hur härlig är inte känslan av att man är ledig den kommande veckan?! :)

Nu är vi på väg till six flags igen, jag, Sandra och hennes kompis på besök, Nellie. Det blir en favorit i repris helt enkelt och jag klagar inte ett dugg ska ni veta :)

Hoppas er helg varit bra!
Puss & kram


Dags att ta tag i dagen!

Hej mina vänner!

Sitter här framför datorn efter en löprunda följt av dunder brunch med Friends-tittande. Dags att komma igång nu. Måste duscha och göra mig redo för kvällen. Ikväll ska Sandra ha avskedsfest så jag åker dit lite tidigare för att hjälpa till med det sista :) Jag är väldigt taggad, de flesta tjejerna kommer så det blir nog superkul :D

So long mina vänner,

Puss & Kram

Igårkväll

Jag, musik, froyo, solnedgång över Manhattan och en bra bok. Min torsdagskväll.


Och så var man ensam igen..

Hej!

Nu har mina kära gäster åkt mot flygplatsen.. Tiden går så fort när man har roligt, jag menar, syrran har varit här i 3 veckor!! Det har varit väldigt kul och skönt att ha besök, lite avbrott i vardagen liksom! Nu väntar en dags jobb till sen har jag semester en vecka, så det är ju synd att klaga för mycket! :)

Puss & kram


Lollo 25 år!

Hej!

Igår fyllde då Lollo 25 år. Jag jobbade som vanligt men mellan 9-1 hade jag ju tid så när jag lämnat flickorna gick jag och köpte lite frukost som vi dukade upp för gamlingen innan de åkte iväg för shopping! På kvällen blev det då middag på en restaurang nere vid floden. Spexade till det med tårta och sång också innan vi gick. Det var en väldigt trevlig kväll och Lollo verkade nöjd :)

Idag är sista hela dagen för dem här, känns lite konstigt.

Puss & kram


När fredag blev som helg.

Hallå där hemma! :)

Hoppas ni haft en bra helg! Vi har haft det kanon måste jag säga. I fredags fick jag ju reda på kl 9 på morgonen att jag inte behövdes mer så det var ju en väldigt trevlig överraskning! Jag och Ida tog en prommenix, kollade handbollsemi och mötte upp Sandra i stan för lunch i Chinatown (som Ida tjatat om denna mat..). Åkte till Brooklyn för att boka tid för tatuering (ja, ni hörde rätt, snart smäller det!!!).
Kvällen bjöd på utgång som inte kanske inte blev som planerat, men sisso fick iaf se NYC by night.

Lördagen var så sjukt rolig! Vi (jag, Ida och Sandra) åkte nämligen till Six Flags som är en sjuuuuk nöjespark. Vilka karuseller säger jag bara, vi var i paradiset! Tänk er Kanonen och Balder gånger 10 (minst!) och massor av dem. Vi skrattade och var helt slut efter allt pirr i magen efter en hel dag där.

Idag kom kussarna tillbaka från Miami, så när vi väntade på dem kollade vi herrarnas final i handboll. Sjukt spännande och bra kämpat måste jag säga! Hade suttit fint med guld, men men. När de så knackade på dörren (eller snarare plingade i min mobil) så var Fredde och Lollo äntligen tillbaka, inte allt för länge dock innan vi tjejer åkte till Coney Island för lite sol och bad. Ikväll har vi bara tagit det lugnt, mat, snack, song pop och frozen yoghurt.

Imorgon fyller Lollo hela 25 år! Jag jobbar, men lite ska vi nog kunna hitta på :)

Puss & Kram

Igår, onsdag!

Hejhej!

Igår åkte jag och syrran till Downtown och soho för lite shopping när jag va ledig mellan 9-13. Jag fick också med mig lite nytt.. Hehe :)

Resten av dagen bestod av playdate, både hos oss och i parken!

Efter middagen gick jag och Ida till pier A för movie under the stars. Det visades Toy Story 3 som jag fortfarande skrattar lika mycket till! Vi såg inte riktigt hela utan gick hem och kollade lite OS istället!

Nu väntar jag på att flickorna ska komma hem, har sprungit en lång runda idag samt stekt i solen så får se hur många knop det blir i eftermiddag!

Puss & kram


I väntan på duschen..

Hola amigos! Igår blev det som sagt mera shopping. MASSOR. En hel dag på outlet slutade med massor av kassar att bära hem och blåsor i händerna. Jag fick bl.a. med mig ett par nikeskor och Ralph lauren skjorta, nöjd tjej! Lagom tills vi var framme med tåget öppnade himlen sig och vi blev plaskvåta trots att vi sprang. Men det gjorde inte så mycket eftersom alla var nöjda med sina nya inköp. Det ska mycket till för att döda stämningen efter en lyckad shoppingdag vettni! :) I morse tog kusinerna sitt pick och pack för en vecka i Miami, så nu är det "bara" jag och sisso igen. Vi har precis stekt i solen efter en löprunda och några övningar à la Idas handbollsträningar! Nu väntar jag på duschen innan vi ska hämta töserna från camp och sedan laga lunch! Sandra och hennes värdbarn tittar med förbi i eftermiddag så det ska bli roligt! :D Puss & kram


Hörde jag shopping?!

Hejhej! Idag har vi shoppat som bara den och mer ska det bli! Jersey gardens idag och Woodbury imorgon. Finns alltid något man behöver eller hur?! ;) Fast mina besökare står för den mesta av shoppingen, och det kanske är tur det. Kan nästan inte köpa på mig mer saker innan jag ska hem. Nu ligger vi utslagna i sängen efter en god middag i form av thaimat. Måste tagga inför imorgon :) Puss & kram


RSS 2.0