Dumma blogg-app..

Hallå i stugorna!

Försöker fortfarande få blogg-appen i mobilen att fungera. Går inte så bra som ni kanske märker. Men, vi har det bra! Det var för varmt att hänga i stan igår så vi tog vårt pick och pack till Coney Island. Idag är det minst lika varmt så vi drar till Jersey Gradens och shoppar lite mer på outlet.

Puss & Kram

Vi har det bra!

Hallå mina fina vänner!

Får väl börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering, men har som ursäkt att mobilappen inte funkade och sen har jag helt enkelt inte haft tid :)

Jensa och Tessan är här på besök (sjukt, men sant) och vi har lekt turister sedan i fredags. Midsommar i city, Central Park, 5th ave, hamnat mitt i Pridefestivalen samt shoppat loss på Woodbury outlet är lite av det vi har hunnit med.

Nu lagas det middag i form av tacogratäng och sen vankas det antagligen lite kinect spelande och filmtittande. Det tar ju på en att turista järnet! :)

Hoppas ni haft en bra midsommar och en bra helg!

Puss & kram

Movie under the stars!

Hallå hallå!

SÅ himla varmt idag måste jag säga, 36 grader!!! Smaka på det ni! Har hållt mig inomhus i den mån jag kunde, Z hade graduation från kindergarden så den tittade jag på men sedan blev det inomhus för mig och lillan :)

Nu ikväll mötte jag upp jasmin för onsdagsmys. Det är nämligen så att varje onsdag under sommaren visas det film under the stars. Utebio i parken helt enkelt, väldigt mysigt :) ikväll visades Casablanca.

Imorgon ska det bli ÄNNU varmare, dessutom har jag z hela dagen eftersom hon har sommarlov (lillan är på camp till ett) så vi håller nog till i vattenparken under förmiddagen :)

På kvällen kommer äntligen Jensa och Tessan! Som jag har längtat!!! :D

Puss & kram


En söndag vid sjön!

Hejhopp!

Tänkte uppdatera er om söndagen. Åkte som sagt med min värdfamilj till sjön vid mormor och morfarns hus. Hur mysigt som helst!! Vi började med lunch sen var det bara allmänt häng, plask i vattnet och paddelbåt. Vi hade tur med vädret också, det ni ;) sedan bjöds det på middag (grillat!!!) och efterrätt i huset. Jag hade som sagt en utomordentlig söndag! :)

Annars då? Jodå, det rullar på! Idag fick jag lite extra egentid så tog mig till Newport Mall och kollade. Lyssnade på sr samtidigt och Sveriges match, såklart!

Väntar på att mina värdbarn ska komma hem efter kalaset, sen blir det middag och bad tror jag. Får se om jag orkar/har tid med att åka till stan och gå en runda med flickorna :)

Puss & kram


Awesome!

Hello!

Idag har varit en riktigt bra lördag! Häng i parken och tittat på en något misslyckad au pair flash mob med Nicole och Sophia. När Anna slutat mötte vi upp henne vid affären köpte ost, kex och vindruvor och satte oss på en mysig plats vid floden. Där hade vi hur trevligt som helst med massa snicksnack och skratt samt en fin utsikt :) det spelades musik och dansades på en pir inte så långt ifrån oss så innan vi begav oss hemåt gick vi dit för att undersöka saken. Massor av dansglada (något äldre) människor röjde järnet där visade det sig. Väldigt kul!! :)

Nu ska jag krypa ner under täcket, imorgon ska jag följa med min värdfamilj till mormor och morfarns lake-house! Spännande :)

Puss & kram


Sjung om studentens lyckliga dar...

Hej!
Ville bara säga lycka till och GRATTIS till alla blivande studenter där ute. Speciellt Fredde och Matilda såklart, men också alla andra glada själar :) Studentdagen var den bästa dagen i mitt liv, och jag hoppas den blir detsamma för er. Sjung er hesa, hoppa, skratta, spexa, röj och njut mina vänner. Visst, jag är avundsjuk men nu är det er tur!

Sjung om studentens lyckliga daaaar..
FY FAN VAD NI ÄR BRA!!!

Förresten, lycka till med att slå vårt flak förra året.. Mission impossible!







Puss & Kram

Mitt i veckan!

Hej på er!
Och så var det onsdag, mitt i veckan och snart helg igen (det gäller att se positivt på livet). Jobbar hela dagar numera, iaf denna veckan med, så igår var det playdate och idag har det varit parken litegrann. Jag skulle ljuga om jag sa att dagarna går supersnabbt, men framåt går det iaf! Skönt att EM är i full gång så man kan tjuvtitta lite på det emellanåt! :) Idag var matcherna spännande tyckte jag. Visade sig att min värdpappa jobbade hemifrån idag, så han tog flickorna till simningen vilket gav mig en early day off, det kan behövas när man jobbat 7-7 några gånger under två veckor. 

Så ikväll ska jag gå på ett Cardio Sculpt-pass på gymmet som jag gick på förra veckan. Jobbigt som bara den, som cirkelfys typ fast varvat med lite konditionsövningar. Precis vad jag behöver!! :)

Igår fick jag också mail om att välja dag att flyga hem på! HERREGUD! Sjukt stressad blev jag då jag inte bestämt mig om resemånaden ännu! Har snackat med några hemifrån, men får helt enkelt inte ihop det. Så jag snackar med Ellen som slutar en vecka innan mig om Hawaii och LA bl.a. Jag vill bara inte smälla upp alla mina besparingar liksom! Vi får se vad som händer, snart måste det vara bestämt iaf! :)

Puss & Kram

Pictures

Stiliga Fredde och vackra Ståhl på bal igår!

Coney Island och pancake-mode


En dag på stranden!

Idag var det 1 år sedan jag tog studenten (!!!!) och det hålls bal på bäckaskogsslott, men jag har hållit till någon helt annanstans nämligen på stranden. Så skönt att få ta årets första dopp i havet och bara njuta av solen (resultatet blev såklart en något röd bak...). Åkte pariserhjul gjorde vi med samt avslutade dagen med middag på vapiano! När jag kom hem gick jag direkt över till pannkaks-mode och gjorde ett berg av pannkakor till z's international food day imorgon!

Igår var förövrigt en trevlig dag också. Först dansshow som z vad med i, sedan lite fest här med föräldrar och barn från showen, god mat och så tårta såklart :) på kvällen åkte jag och Sandra till stan, gjorde en snabbshopping och åkte sedan vidare till Lisa för en myskväll :)

Nu ska jag krypa ner under täcket och ladda inför en ny vecka.. Sovgott på er! :D

Puss & kram

Bilderna vill inte samarbeta så gör ett nytt försök på det imorgon!


Boat basin café

Ikväll hängde vi på ett mysigt ställe längs med Hudson river! Var typ en stor borg med två uteserveringar, inget dyrt och avancerat utan drinkar/öl i plastglas à la öltält. Skönt stämning med hög musik och massor med folk. Summan av kardemumman är att där kommer vi nog tillbringa mer än en sommarkväll i sommar :)

Puss & kram


Strand mitt i stan!

Tjaaaaa!

Igår följde lillan med min värdpappa till jobbet vilket resulterade i lite lediga timmar mitt på dagen. Efter en kort promenad (mitt halsont sedan i söndagskväll har inte gett med sig) tog jag mig till den lilla uppbyggda sandstranden med solstolar och parasoll! Stekte i solen, läste bok och smaskade på jordgubbar med NYC skyline i bakgrunden. Vem trodde det skulle vara möjligt liksom?! :)

Nu är vi i parken och leker i vattnet och om några timmar håller jag helg! :)
Hoppas ni får en bra helg :)

Puss & kram


Wednesday

Hej!

Onsdag och solen tittat fram idag! Blev parken på förmiddagen med lillan, såg också den berömda spaceshuttlen "få skjuts" av en båt på Hudson river, väldigt fräckt! På lunchen skypeades det med Emelie, alltid lika kul samtidigt som tiden springer iväg!

Min hostmamma tog kidsen till simningen ikväll så jag spenderade kvällen på ett svettigt pass på gymmet (ajaj, mina muskler imorgon) och på stan med jasmin!

Imorgon ska lillan med min hp till jobbet, vilket betyder några timmar ledigt mitt på dagen, sweeeeet! :D

Puss & kram


Bästa tiden i mitt liv!

Halihallåå :)

För mig är det en helt vanlig arbetsdag här i Amerikat, vi är i parken och ska snart bege oss hem för lunch... Men hemma, där är händer det grejer idag!

Skattjakten är i full gång as we speak. Fy tusan vad jag är avundsjuk!! Studentveckorna var den bästa tiden i mitt liv, att bara leva livet med de man älskar mest och strunta i alla begär för ett litet tag gjorde mig till bland de lyckligaste flickorna på jorden!! Och nu är det år sedan vi spexade runt i tivoliparken, ETT ÅR!!! Låter som en klyscha, men för tusan studenter, ta vara på tiden för den kommer inte tillbaka. ALL IN säger jag, och låt studentveckorna vara de bästa i era liv :D

Puss & kram


Bilder Niagara Falls

image description

image description

image description



Niagara fallen dåra!

Hejhejhallååå!

Nu vankas det ännu en buss-update, men som ni förstår är vi på väg hem istället nu.

Helgen har varit väldigt rolig måste jag säga! Party blandat med lite Ture turist fasoner visade sig vara ett utmärkt recept :).

Fallen är sjukt mäktiga och man kan ju säga att man blev ganska så blöt under båtturen nedanför fallen. Lite besviken blev jag dock på fallen vid nattetid då det inte var i regnbågsfärger på lördagskvällen (självklart var det det på fredagen istället..).

Några som aldrig sviker dock är tjejerna här! Fullt ös hela helgen, vilda diskussioner om dialekter, svenska "veven", vinst över ömma fötter och så massor av skratt såklart! :)

Hoppas ni haft en bra helg för det har jag, ikväll väntar mys framför TVn i form av Big brother final! :)

Puss & kram

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/333373/images/2012/pic_205167590.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/333373/images/2012/pic_205167590.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/333373/images/2012/pic_205167590.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/333373/images/2012/pic_205167590.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/333373/images/2012/pic_205167640.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/333373/images/2012/pic_205167640.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/333373/images/2012/pic_205167640.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/333373/images/2012/pic_205167640.jpg" class="image">


Buss-uppdate

Nu är vi på väg (eller har varit i 5 timmar) till niagara fallen. Just nu rullar life as we know it på de små tvapparaterna, jag har ätit 2/3 av min picknick och snart hoppas vi på ett lunchstopp! :)

Hoppas ni fredagsmyser för fullt där hemma, ikväll ska vi skåda fallen i färger och så lite fyrverkeri på det!

Puss & kram


RSS 2.0