Barbapappa

Insåg plöstligt igårkväll att jag kanske borde ta tag i packning och allt inför imorgon. Imorgon åker vi till Niagara Fallen mina vänner, och det ska bli väldigt skoj! Ska snart ut i solen med lillan och när jag slutat kommer Sandra hit och jag ska packa. Fick reda på att bussresan tar typ 7,5 timmar!! Huja! Jaja, får packa min bok, mobilen och lite snacks. Sen har jag ju Sandra och Nicole att tragga med :) (Stackars Lisa verkar ha kommit i den andra bussen...)


Puss & Kram

Som det kan bli!

Hello my friends!

Första jobbedagen efter en långhelg gick finfint. Massa prat om vad flickorna gjort under helgen, regnskogsklimat, hiphop, bad och så lite städning på det. När Z var på hiphop tog jag L till pier A (parken vid floden) och badade i fontänen! Kan säga att det var uppskattat i denna värme :)

Skulle vara lite impulsiv och hurtig på kvällen så bestämde med Lisa att en PW i parken skulle vara på sin plats på kvällskvisten. Väl framme hinner vi inte mer än utanför hennes dörr förrän vi känner några få regndroppar. Äh, det är ju inte så farligt tänkte vi och traskade vidare. Inom några minuter öppnade sig himlen och vi såg blixtar och hörde åska. Illa kvickt bestämde vi oss för att springa rundan istället, för hem vill man ju liksom! Med andra ord blev det ingen lång prommis, men en kort löprunda istället. Haha, som det kan bli! Aja, tanken var god iaf! :D

Förresten möttes jag av ett paket när jag kom från gymmet idag. Mina fina flickor hemifrån hade skickat födelsepresent, som tydligen ÄNTLIGEN kommit fram! ;) Det va inget mindre än OLW chips, dippa och gosedjur. De vet vad jag vill ha helt enkelt :D Ska njuta av mina chips ordentligt när jag hittar det perfekta tillfället. Tusen tack töser, jag saknar er ska ni veta!


Puss & Kram

Washington DC

Hejhopp!

Som sagt spenderade jag, Mamma och Sandra helgen i huvudstaden. Tidigt i fredagsmorse så var det vi som tog bussen från NYC till DC. Det går väldigt smidigt med buss, tar ca. 4,5 timme.

Väl framme tog vi oss till hotellet i den stekheta värmen. Hotellet är lite av en historia i säg, men kan ju säga så mycket som att det var nog det minsta hotellrum jag sett någonsin. Menmen, vad gör det, vi skulle ju inte mer än att sova där. När vi fräschat upp oss så gott vi kunde styrde vi vår väg mot Vita huset och alla memorials därtill. WW2, Lincoln och monumentet bara för att nämna några. Sjukt fräckt ändå! Det hanns också med en frozen yoghurt-fika i skuggan! Middag blev en buffé på en kinaresturang, det slår aldrig fel mina vänner. Kvällen avslutades i vårt lilla krypin med vin, chips, skratt och ömma fötter. 

Lördagen bjöd på ännu mera (om det är möjligt?!) värme. Vi tog oss ut till Pentagon, vilket var sjukt mäktigt! Sedan skulle ju lilla Lina vara så duktig med sin google maps i mobilen som sa att det inte var så farligt långt till Arlington och den stora kyrkogården där bl.a. John F Kennedy ligger begrav. Jovisst, så vi börjde traska. I hettan. Längs med motorvägen. Behöver jag säga att vi var ganska så kinkiga när vi kom fram?! Haha, skulle inte tro det va. Tog några snabba bilder där för att sedan ta metron till Geogretown som är en väldigt mysig del av DC med affärer och resturanger. Hann med ett depåstopp på MC mest för att blodsockret var så lågt. Hehe. Sedan spenderade vi eftermiddagen i Georgetown. På kvällen letade vi upp Vapinao (älskade Vapiano!) där vi hade lördagsmiddag. 

Under söndagen strosade vi mest runt i Chinatown och Downtown. Checkade in FBI och Navy memorial och så hann vi förståss med lite forzen yoghurt! :) På eftermiddagen gick bussen hem till kära NYC där det blev en enkel middag hos mig. 

Helgen var hur rolig som helst, även om den resulterade i ömma fötter så skrattade vi mest hela tiden. Tack Mamma och Sandra :)



Puss & Kram

DC

Hej!

Bara en snabb uppdatering från Washington DC. Jag, mamma och Sandra lever livet i huvudstaden!

Svett och ömma fötter men också fräcka sevärdheter och massor av skratt!

Puss & kram


Vapiano

Igår tog jag med mamma till älskade Vapiano. Alltid lika lyckat!

Innan dess gick vi runt lite vid union sq och jag upptäckte Nordströms rack! Hur i hela världen kan jag ha missat det?! Illa Lina, illa!!

Puss & kram


Regn, regn med ljusglimtar!

Hej hej heeeej!

Jag har förstått att det är väldigt fint väder och massor av sommarkänslor i kära Sverige! Kul för er... För här är det bara regn ska ni veta.

Förutom regnet har vi faktiskt haft det väldigt bra! Igår var en "stanna-inne-och-mysa"-dag. Visserligen var jag och mamma på gymmet på förmiddagen så klapp på axeln för det! Annars var det bara jobb, middag och film som gällde!

Idag var vi på gymmet igen (duktigt, eller hur?!) och sedan köpte vi lite saker till att göra lunch. Det blev tacogratäng som smakade underbart!! Till maten blev det lite snack med Sara på Skype. Äntligen säger jag bara!! :)

Nu ikväll har vi haft födelsedagsmiddag för mig på en väldigt bra ställe här i hoboken! God mat, vin och tårta från Carlos. Dessutom fick jag ett jättefint armband och öronhängen :D tusen tack för det!

Puss & kram


Fyller gammalt och 8 månader i staterna!

Hej gott folk!

Igår va det då dags, jag fyllde gammalt. Haha eller iaf 20 ;) Väcktes av skönsång och gitarr(!!) från mamma och Ida samt paket på sängen! Varför bryta en vinnande tradition right?! Fick en väldigt fin ring som matchade mitt armband jag fick på studenten och ett fint armband av sisso. Det hade ju inte behövts, men klart man blir glad :D

Jag och mor tog oss till stan, köpte frukost och satte oss på bussen till Jersey gardens. Där var det lite shopping som gällde minsann :) åkte hem i god tid för att hinna med födelsedagslyx med cupcakes och vin innan vi skulle ut och äta :) på kvällen åt vi mexikanskt, vilket var väääääldigt gott! Som ni förstår var det på det hela taget en väldigt bra 20årsdag!

Idag har jag varit i skolan, på MoMa (gossip girl-trappan ni vet) och varit på avskedstillställning hos Sara i brooklyn. Med andra ord har mamma traskat runt själv idag men det hade tydligen gått väldigt bra :) imorgon väntar kneget igen, tyvärr ska det inte bli så fint väder så får se vad vi hittar på :)

Hoppas ni haft en bra helg!
Puss & kram


Vanligt men ändå ovanligt!

Hej!

Här rullar livet på i full fart (lite för bra för att jag ska hinna blogga mellan varven) och vi har det bra! :)

I tisdags hittade vi mamma vid Pathstationen, så det löste sig ju väldigt bra! Kvällen bestod mest av lek och middag med barnen innan vi slocknade i sängen, mamma först såklart.. Hehe :)

Igår drog jag med mamma till gymmet! Ovanligt men kul att träna tillsammans med någon! Sen var det som en vanlig jobbedag för mig (hämta, lämna, simning osv) fast med mammsens sällskap! Efter flickornas simning gick vi på resturang med min värdmamma och barnen, mysigt och gott.

Idag har vi haft riktigt fint väder så när jag lämnat flickorna på morgonen åkte jag och mamma till centralpark för picknick i solen :) väldigt gott!! Sedan hämtade vi lillan och eftersom hon somnade i vagnen gick vi till Newport mall och tittade lite. Eftermiddagen har tillbringats i parken där jag sprungit mig svettig till "ticklemonster-leken". Nu lagar vi svenska pannkakor till barnen och till dessert blir det chokladbollar!

Puss & kram!


SÅDÄRJA!

NUSÅ är läxan klar! Ska inte säga att jag lagt ner så mycket tid på den men ändå.

Läxan ur världen och förhoppningsvis en kär mor stående på Newark Airport om 20 min. Frågar ni mig så gör det inte så mycket att det är regn och rusk här idag.


Puss & Kram

Finfina helg!

Hallå i stugorna! :)

Först kan jag ju meddela att svtplay funkade inte alls!! Förbannad och besviken var jag. Men såg så gott jag kunde via Skype samtidigt som jag lyssnade på radio kstad. Förlust blev det tyvärr, men bra kämpat! Jag är en stolt IFK-are :)

Lördagen fortsatte med lite stros i west village, Chelsea Market och high line park. Väldigt mysigt! På kvällen fick jag finbesök av tjejer från DC samt Lisa och Nicole. Det vankades utgång! Vi laddade upp med pizza och go musik innan vi gav oss ut för en rolig kväll! :)

Idag vaknade vi lite sega, men tog oss in till stan. Där mötte jag och Ellen upp Annie hemifrån på lunch i central parken. Kul med uppdateringar hemifrån :) när vi vinkat hejdå så tillbringade jag resten av dagen i parken med ett helt gäng tjejer plus Filip. Så skönt att bara ligga och steka och snacka :) kvällen avslutades med god asiatisk mat på upper west!

Tack för en trevlig helg helt enkelt! :) back to business imorgon igen!

Puss & kram


SM-final!

Ja, då sitter jag framför datorn och ber till Gud att livesändningen via svtplay ska funka! Inte varje dag IFK spelar sm final liksom!!

Solen steker idag och jag har fått sätta upp parasollet för att kunna koncentrera mig på matchen. Har sprungit en runda och brunchat lite i solen också så lite har man fått gjort iaf :) ikväll blir det utgång med tjejer från DC och Annie hemifrån! Skoj! :)

På pluggfronten kan jag uppdatera er med att jag är halvvägs, heja lina right?! ;) och igår så jobbade jag väääääldigt länge, vilket var ganska drygt men men. Conny kom sen och det lite fredagsmys blev det ju allt :)

Matchstart - 15 min! Heja heja!!!!

Puss&kram

Ps. Tusen tack för kortet Helen med familj, gör mig så glad :) ds.


Privatsession

Hej och hå, redan torsdag!

Träning och jobb på schemat. Provade på ett eget spinningpass idag.. Bara jag och ledaren på skärmen framför mig. Tekniken idag alltså! :) riktigt kul va det med, får kanske äta upp det där jag sagt med att spinning är dötråkigt.. Haha!

Ikväll vankas det fika med tjejerna i stan, mysigt. Läxan skulle jag gjort också, men guuuuud va tråkigt liksom. Dessutom har jag och mamma bokat boende i Washington DC sista helgen i maj :) tiden bara rinner iväg mina vänner!

Puss & kram


Orlando baby!

Först vill jag bara säga att föregående inlägg skulle publicerats i onsdags, MEN tekniken är ju inte alltid på min sida. Det har alltså varit lite väl dött på uppdateringsfronten, men det va helt enkelt inte meningen! :)

Ja, mina vänner. Var ska jag börja?! Jag har haft otroligt roliga dagar, nästan för bra för att vara sant. När jag slutat jobba i tisdags åkte jag direkt till Sandra. Vi skulle ta subway supertidigt dagen efter så det var lika bra att redan befinna sig i Brooklyn då. Lite panik utbröt när vår subway var vääääldigt sen, men sedan gick det smärtfritt måste jag säga. Första dagen bestod mest av att installera sig, möta upp Sandras familj och sedan hänga vid poolen.

De följande två dagarna var det parkerna som gällde. Första stoppet - Universal Studios. Det var SÅ fräckt alltså, man förstår nog inte förrän man är där. Attraktionerna var inga direkt karuseller utan mer 3D, 4D, simulatorer eller en mix av allt. Med andra ord hade man ingen aning om vad man gav sig in på, vilket var sjukt spännande. ALLTING var så välgjort, bara att stå i kö va en attraktion för sig. T.ex. besöka MIB huvudkvarter. Universal Studios utgår ju mest från filmer och där finns olika "städer" så som NY och Hollywood. Det är som att gå i en drömvärld där man har närma till allt. Bra väder hade vi också, behöver jag säga att jag trivdes?!
Andra stoppet - Island of Adventure. Ni kanske har hört talas om att Hogwarts numera finns där? HERREGUD, det var nog det mest fantastiska jag varit med om! Kommer in till den lilla gränden från filmerna ni vet, Ollivanders, postkontoret och butter beer, ja allt fanns där. Väl inne i "slottet" så gick man igenom klassrum, korridorer, talande tavlor.. you name it. Själva attraktionen var en simulator blandat med karusell eller vad man ska säga. Ena stunden flög man med Ron o Harry på kvast, nästa så flåsar en uppbyggd drake på en. Finner bara ett ord, fantastiskt! I denna park fanns också "det försvunna landet", "Toon Lagoon" med Karl Alfred och Knasen, "Superhero-world", där Spiderman attraktionen var i samma klass som Harry Potter, samt Jurassic Park. Blev lite besviken på Jurassic Park dock. Denna dagen var också riktigt rolig!!! :)

På lördagen skulle Sandras syskon tävla i simning så jag och Sandra åkte själva till Aquatica, badlandet som tillhör Seaworld. Vi var som två små leksugna barn igen alltså. Vattenkanor blandat med lugna och vilda forsar samt den traditionella våg-bassängen. En fräck sak var att där fanns en rutschbana som man åkte igenom en pool med små delfiner i. Det tog oss dock två gånger för att se delfinerna då vi fick vatten i ögonen första gången.. Hehe :)
Lördagskvällen bjöd också på ett väldigt trevligt resturangbesök med Sandras familj. Det var ett Brasilianskt steakhouse där servitriserna gick runt med färsk grillat kött som man fick ta hur mycket man ville av. En fantastisk kväll med väldigt mycket skratt skulle jag vilja sammanfatta det som :)

Söndagen var sista dagen och när Sandra åkte vidare med sin familj så hängde jag vid poolen tills min buss till flygplatsen gick. Inga större problem med att flyga hem själv och det va otroligt skönt att lägga sig i sin egen säng väl hemma kl 1 på natten. 

Nu rullar vardagen på och jag har precis anmält mig till min sista kurs jag måste gå här under mitt år. Under denna vecka måste jag dessutom bli klar med mitt final project till Niagara Falls kursen. Känns sådär motiverande att plugga, men men. Just det! Om en vecka kommer min kära mor! :) Med andra ord, det flyter ju på ganska bra här trots allt ;)






Puss & Kram


FLORIDA

Jag har tagit minisemester och befinner mig nu äntligen i Orlando, florida med Sandra! :) Idag ska vi till universal studios! Vädret är kalasfint och vi stannar här tills söndag.

Blir inte mer uppdatering härifrån så vi hörs när jag kommit hem!

Ciao! :)


RSS 2.0