Washington DC

Hejhopp!

Som sagt spenderade jag, Mamma och Sandra helgen i huvudstaden. Tidigt i fredagsmorse så var det vi som tog bussen från NYC till DC. Det går väldigt smidigt med buss, tar ca. 4,5 timme.

Väl framme tog vi oss till hotellet i den stekheta värmen. Hotellet är lite av en historia i säg, men kan ju säga så mycket som att det var nog det minsta hotellrum jag sett någonsin. Menmen, vad gör det, vi skulle ju inte mer än att sova där. När vi fräschat upp oss så gott vi kunde styrde vi vår väg mot Vita huset och alla memorials därtill. WW2, Lincoln och monumentet bara för att nämna några. Sjukt fräckt ändå! Det hanns också med en frozen yoghurt-fika i skuggan! Middag blev en buffé på en kinaresturang, det slår aldrig fel mina vänner. Kvällen avslutades i vårt lilla krypin med vin, chips, skratt och ömma fötter. 

Lördagen bjöd på ännu mera (om det är möjligt?!) värme. Vi tog oss ut till Pentagon, vilket var sjukt mäktigt! Sedan skulle ju lilla Lina vara så duktig med sin google maps i mobilen som sa att det inte var så farligt långt till Arlington och den stora kyrkogården där bl.a. John F Kennedy ligger begrav. Jovisst, så vi börjde traska. I hettan. Längs med motorvägen. Behöver jag säga att vi var ganska så kinkiga när vi kom fram?! Haha, skulle inte tro det va. Tog några snabba bilder där för att sedan ta metron till Geogretown som är en väldigt mysig del av DC med affärer och resturanger. Hann med ett depåstopp på MC mest för att blodsockret var så lågt. Hehe. Sedan spenderade vi eftermiddagen i Georgetown. På kvällen letade vi upp Vapinao (älskade Vapiano!) där vi hade lördagsmiddag. 

Under söndagen strosade vi mest runt i Chinatown och Downtown. Checkade in FBI och Navy memorial och så hann vi förståss med lite forzen yoghurt! :) På eftermiddagen gick bussen hem till kära NYC där det blev en enkel middag hos mig. 

Helgen var hur rolig som helst, även om den resulterade i ömma fötter så skrattade vi mest hela tiden. Tack Mamma och Sandra :)



Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0