hållit mig borta..

Jaa.. det fina vädret har hållit mig borta från datorn, tyvärr!

Men idag var det absolut sista skoldagen på Fröknegårdskolan för min del! , känns väldigt konstigt! Tänk att jag aldrig kmr att vara i mitt klassrum längre, där jag har varit nästan varje dag i 4år. helt sjukt. Men det ska bli skönt med ett sommarlov :)

Jag och Becka cyklade till skolan i onsdags ( jag vet att det är längesedan nu ) och det var sjukt härligt! Jag gjorde även det igår (tors). det går ju väldigt snabbt egentligen! :)

Match i Onsdags, o det blev förlust tyvärr.. men andra halvlek var inget att skryta om! , Det är bara att komma igen flicks! :)

Det nalkades jobb efter skolan idag, inte allt för mkt att göra, men lite fler timmar fick man ju :)

Helgen bjuder på jobb, mer får ödet bestämma! :) :)

Puss&Kram

Sista måndagen

Idag är det sista måndagen på Fröknegårdskolan! :) Känns lite konstigt eftersom vi gått här i 4 år!
Men jag tycker det ska bli skönt att byta skolan, framför allt är det ju snart sommarlov! Och det tackar man ALDRIG nej till ! :)

Ja, nu sitter jag i skolan o har lunch. Sedan blir det NO o tyska. Väl hemma ska jag nog ta det lugnt o klockan nitton är det möte på företaget!, Får se om jag solar luite innan, det ska inte bli fint väder denna veckan och jag vill ha iaf LITE färg på benen när vi ska äta middag med skolan på onsdag om en vecka.! :)

Puss&KRam

längesedan..

Det är längesedan jag skrev här nu, men jag har haft mkt att göra.

Tiden i Sthlm var trevlig, skönt o slippa skolan :) När vi kom hem i torsdags var det match som gällde, vi vann med 4-2 mot Treby. Sedan har jag jobbat fre, lör, sön . Är hyfsat trötter nu, kan jag erkänna!

Orkar inte skriva ett långt ingående inägg... hoppas ni inte blir alltför sura på mig! :)
Puss&Kram

I morgon bär det av!

Heej alla! Jaa.. i morrn bär det av till Stockholm! Jag som längtat så mkt! Inte nog med det , det är nämligen MIN dag i morrn också, 16 bast blir man! :)

Igår var jag på konfa hos Fredde, och det var väldigt nice, idag träffades vi igen efetrsom vi firade mig o pappsen idag :)

Nej, nu ska jag packa det sista. Kommer hem igen på torsdag!

Puss&Kram


Konfirmation

Heej :)
Nu ska jag alldeles strax göra vid mig eftersom vi ska på Fredde kusins Konfa, :) Och det kan ju bli intressant!
Igår städade jag mig garderob (A) och hittade en fin kjol som jag inte haft på länge,så det blir nog den idag :) Igårkväll va det Sunes Jul hos LindaBunde med Perre, stoffe o Ellen :)

image13
Detta fick jag av Lisa igår eftersom när jag fyller år på måndag åker min klass till Sthlm, och veckan därefter åker Lis med sin klass till Spanien!, Två veckor utan Lisan!, hur ska det gå !? , men tack så väldigt mycket för the present Lisa ! <3

Puss&Kram

Skolan

Sitter just nu i skolan,. inte allför roligt men det får gå, det är ju snart dax för sista lektionen. Det är tyska som står på schemat !
Idag har vi sprungit gamlegårdsrundan, en runda på lite mer än 2,5 km. VAARFÖR går det aldrig bra när jag springer den!??! Jaja, nu är det iaf gjort o jag kommer aldrig mer springa den!, GÖTTANS!
På NO:n idag fick vi en uppgift om elmotorn, vi ska skriva dess funktioner och varför den snurrar. Det var tänkt att man skulle hinna göra klart det på 80 min. Men det skulle man ju bara drömma om. Nej det måste göras klart hemma!, och jag kan itne mer än pusta. VA FAN!?, jag trodde det var slut med arbete nu! Men jag längtar som tuuusan till på måndag då klassen åker till Sthlm, och det ska bli fett skönt! När vi kommit hem har vi bara en vecka i skolan, sedan är det kanske två tre dagar kvar. sen SOMMMAR :)

Puss&Kram

Match idag igen!

Heej, hade match idag igen mot Bjärlöv/Hanaskog. Vi spelade inte superbra, men klarade av att vinna med 5-2, och jag nätade faktiskt :) 

I morrn ska vi springa gamlegårdsrundan och jag har stor ÅNGEST, jag måste göra bra ifrån mig!!

Sista dagen med projektet i morrn, så det blir jobbajobba!

Puss&Kram

Godkväll!

Godkväll allihopa!, matchen gick mkt bra, 13-1 till oss :) Har kommit hem o käkat, kollat på musikläxan o sporten. Men nu är det dags att sova, är lite trötter ;)

Puss&Kram

Match

Nu ska jag alldeles strax bege mig på match!, vi ska möta Knislinge, vilket betyder bla. Emelie. Jag uppdaterar sen hur det gick, men ni kan väl hålla tummarna!?

Puss&Kram

Välkommen mamma !

Idag kom mamma hem ! :) Mkt sköönt ! Precis när hon kommit hem åkte jag till jobbet .. men det känns bra att veta att hon är hemma nu :)

Puss&Kram

Familjerally

Idag var det upp tidigt o på familjerally med pappas jobb. Vi fick en karta i Lund och sedan var det typ en tipsrunda till Sövde. Där åt vi o gick en tipsrunda till fots. Måste bara säga att det är otrolugt fint i lilla Sövde, där skulle jag lätt vilja ha en sommarstuga :) Eftersom det har varit sol hela dagen idag, har jag fått lite bonnabränna och det är ju alltid skoj, elr iinte! Hela detta avangemang var väl klart vid halv fyra, då åkte vi hem o badade i vattenspridaren!, sjukt skönt! :)

Nu har vi precis varit på resturang Peking i stan, och det var mysigt. :)

Btw, mamma kommer i morrn!!! :)

Puss&Kram

Idag är en bra dag!

Idag har det varit en bra dag!
Skolan har rullat på o NO-provet gick jättebra :), efter skolan åkte jag upp till Becka stackaren o solade lite, sjuukt gott väder jue :) Kom hem o lagade mat, sedan bar det av till möte på kapellgatan. På vägen hem efter mötet hämtade vi  upp Lisa som kom o vi hade det allmänt mys ! Ska upp tidigt i morrn .. borde sova, men väntar nog ett tag till , ;)

Puss&Kram

träning

Dagens träning var en rikitg genomkörare, mkt skönt måste jag säga.
Har känt mig som en latmask eftersom vi inte haft ngn match i helgen.. men de kommande två veckorna blir det fyra matcher. och det är ju alltid skoj :)

Puss&Kram

Leka med bollen..

att leka med bollen är inget jag är superduktig på , men när det går bra är det så förbannat skoj!

Ett tag sedan fotbollsträning ägde rum, men i morrn är det dags igen :)

Hola!

Hej, har nu suttit ett tag med mitt projekt. Lite klurigt är det allt, innan man har lärt sig alla programen. Menmen, övning ger färdighet. Jaha, nu är mamsi i Thailand, LYCKOSTEN! En vecka utan henne här hemma, det kommer gå finfint :) I morgon är det skola igen, efter fem dagars frihet. Har mycket denna vecka o nästa, men sen bär det av till Stockholm :)  Har lovat mig själv att leta upp de där sista krafterna och få de här två veckorna överstökade! Vi får se hur det går.

Puss&Kram

RSS 2.0