Längs med kusten..

Hej vänner! :)

Idag har också varit en väldigt bra dag! Vi åkte tidigt med mamman då hon skulle till doktorn, medan hon var där så gick vi förbi NBC-studion. Inget märkvärdigt med det egentligen, bara en stor byggnad. Sedan svängde vi inom mammans systerdotter och hennes små söta barn en liten stund. Hur gulliga som helst!! Därefter hämtade vi mammans syster, och sedan började äventyret längs med kusten...

Vi körde mot Malibu och upptäckte massor med bilar längs vägkanten. Vad händer här liksom?! Då kom vi på att space-shuttlen skulle passera om bara 30 min, så vi parkerade bilen och fick verkligen den sjukaste utsikten över havet. WOW. Efter vi "watched history", körde vi vidare och kollade på de otroligt fina husen längs med vattnet. Vi stannade till vid ett museum som heter "The Getty", som är en maffig villa med skulpturer och tavlor från bl.a. antikens Grekland. Väl klara där fortsatte vi att köra, och köra, och köra... Långt om länge kom vi fram till ett väldigt lyxigt resort längst ut på halvön. Där åt vi mumsig, om dock lite sen, lunch med utsikt över havet och gick sedan på stigarna runt halvön. Kände också på vattnet lite :)


På det hela taget blev det en lång dag med mycket bilåkande, men sen fick vi ju se de väldigt många och fina ställen som inte går att jämföra med något jag sett förut iaf. Jag är nöjd :)

Nu packar vi ihop för att ge oss iväg på nya äventyr, imorgon bär det av till Las Vegas!

Utsikten när vi skulle se space-shuttlen

The Getty

Nere vid vattnet på resorten

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0