Los Angeles

Hej!!

Som ni förstår är jag nu och lever livet i Los Angeles. Flygresan gick hur bra som helst!

Ellen var på språkresa sommaren mellan åttan och nian och då bodde hon hos en familj i LA. HURSOMHELST, så får vi lov att bo hos dem. Hur snällt är inte det liksom!? Världens gulligaste familj dessutom. Blev upphämtad av mamman, mormorn och Ellen på flygplatsen och på en gång bar det av. Första stoppet var Beverly Hills och lite kändis/hus-spaning, sedan åkte vi vidare till Hollywood och kollade in Walk of Fame samt Hollywood-skylten. Hollywood är inte så glassigt som många tror, men kul att ha sett det iaf. Sedan åt vi lunch på en väääääldigt god mexikansk resturang. Väl hemma, packade jag upp lite, vi körde och hämtade dottern i familjen som var på balett, åt middag och åkte till kyrkan där den äldsta pojken sjöng. Väldigt bra första dag med andra ord :)

Idag fick vi skjuts till Santa Monica (mamman kör oss överallt, vilken ängel!!) där vi gick och kollade lite affärer, gick ner mot stranden, gick längs med en mysig gata mot Venice och slutade med att lapa sol på självaste Venice Beach. Allting var väldigt annorlunda, palmer och massor av små affärer längs med boardwalken. Dessutom var där liiite konstiga människor i Venice beach, men sjukt cool upplevelse. Nu har jag badat i Pacific Ocean också! :)
Efter många om och men lyckades vi ta bussen till något som kallas The Grove som är ett väldigt mysigt ställe som är nästan som ett köpcentrum, men utomhus. Väldigt mysigt och fint. Dessutom fanns där en väldigt stor mat-marknad med massor av olika sorters av mat.

Imorgon (eller nästan idag för er, 9 timmar nu mellan Sverige ju!!) får vi se vad som händer. Mamman ska ta oss någonstans igen. Vi är väldigt lyckligt lottade :)

Lördag morgon beger vi oss till Grand Canyon, men först i ett stopp i Las Vegas. Yep, Life's good.


3rd St Promenad i Santa Monica
The Grove
Walk of Fame
 
 
 
 
Puss & Kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0